Hata bizim kimsenin değil.Konuyu açan arkadaş zaten herşeyi yazmış ama biz tutkun değiliz.adam basbas bağırıyor diyorki ben istediğim lisansın ödemesini yaparım istediğimi yapmam buna siz nasıl karar verirsiniz diyor ve banlanıyor ))

diğeride en agır ..... küfürü ediyor konuyu açan arkadaşa bilmem kimin nesi ile gerdeğe girme diyor bunun ne anlama geldiğini yöneticiler dahil herkes çok iyi biliyor. ama nedense hala bu kendini bilmezi dinlemek zorunda kalıyoruz.

Ben şunu anladım.

Bildik firmadan butip hizmetleri almak lazımmış.Canın istediği gibi hizmetleri durduyor keyfine göre türklere satışı durduruyor keyfine göre açıyor.. keyfine göre paypaldan ödeme alıyor,keyfine göre paypalı türk müşterilerine kapatıyor.

Ya bu adamı silin gitsin yemin ediyorum bunlar ARALIKCI

Birde bana nettescilin adamı demişti dünnen ben onu atladım. Nettescilin adamı değildim ama şimdi adamı oldum.Sitelerinden kendilerine ulaştım vps sunucu aldım.Bunuda not olarak ilave edeyim.Ayrıca bana dediklerinide aynen yazıyorum.Biz istesek r10'da en az sözümüzün geçeceği 15 müşterimiz var hepsinden rica ederiz yazmaları için ama buna tenezzül dahi etmedik diyorlar.