Şöyle bir durum var. Sizin hakkınızda bir şikayet konusu açıldı diyelim, mağduriyeti giderdiniz ortada bir sorun kalmadı, konunuzu ticari geçmişinizi düşünerek sildirmez miydiniz? Yoksa açık kalsın birşey olmaz herkes görsün mü derdiniz? Hele söz konusu durum hosting ise, küçük büyük her durum için çekinmeden konu açılabilirken ortadaki mağduriyet giderilmişse konu silinebilir, bu tür konularda %60 konuyu açan kişi konuyu sildiriyor bu zamana kadar sorunsuz hizmet almıştır ufak bir anlaşmazlıktan şikayet konusu açmıştır ama hizmeti o firmada devam ediyordur ve ona mahçup olmamak için konuyu rapor edip sildirebilir, 2 tarafta konunun silinmesini isterken biz ''hayır arkadaşlar konuyu silemeyiz sonra yönetime laf geliyor konuları kafalarına göre siliyorlar diye'' mi demeliyiz ?
Benim adıma şikayet konusu açılsa ve ben şikayet edilen hizmeti
KURUMSAL olarak veriyor olsam , o şikayet konusu açıldıktan 30 dk sonra o sorun çözülür ve buda benim kalitemi gösterir niye sildiriyim ki ?
KURUMSALLIK sadece adla mı web siteleri 7/24 çalışmıyor mu ? Müşteriler 7/24 hizmet alıyorsa , sorunlar hemen çözülür. Bu şikayet konusu benim reklamım bile olabilir.
=================================
XXX Firmasından Şikayetçiyim
ŞİKAYETÇİ Saat : 22:00
Şunlar Şunlar
----------------------------------
KURUMSAL FİRMA Saat : 22:30
Sorununuz çözülmüştür.
=============================
XYZ Kişi :
Vayy be KURUMSAL FİRMAYA bak hemen sorunu çözmüş.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||
NEDEN SİLDİRİYİM ŞİMDİ BUNU BEN KURUMSAL FİRMAYSAM BÖYLE OLMALI SONUÇTA HOSTİNG HİZMETİ 7/24 VERİLİYOR VE WEB SİTELERİ 7/24 AÇIK KALIYOR. HOSTİNG İŞİNDE DK ÖNEMLİ DEĞİL Mİ ?
Ben bu firmayı R10'dan bir polis titizliğinde deliller toplayarak ileri görüşlülüğümle süresiz uzaklaştırmış kişiyim. Geri geldiler ayrı mesele. Daha nasıl bir delil sunuldu TELEFONda Sklord benimle paylaşmadı , merak ediyorum.
https://www.r10.net/1065876696-post30.html
Burada silinme yok.
Size göre gerekli.
Ya r10 üyelerine göre ?
Sonuç = ?