hocam bi pm atmıştım size onlarla ilgili bir güncelleme paketi çıkarcakmısınız ona göre kullanmaya devam edeceğim yada değiştireceğim çözemedm kendim çünkü
Belirttiğiniz sorun sistemde bulunmuyor eklenen video anasayfada görünüyor kategori alt listeleme görünmüyor demişsiniz böyle bir sorun mevcut değil. Etiket sistemindeki hatayı belirtmişsiniz ek olarak çözümünü ilk mesaja eklemiştim ayrıca indirilen pakettede düzenleme yaptım şuan böyle bir sorunda mevcut değil.
cache sistemi nedeniyle eklediğiniz konular görünmüyor olabilirler, neden kategori altında göremediğinizi şuan bilemiyorum ancak sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
v2 sürümü için şuanki aşamasını bildirmek gerekirse. Sadece bir +18 video sistemi olarak geliştirilmiyor. Çok amaçlı ve admin panelinden istediğiniz şekle sokabileceğiniz bir sistem olarak geliştirilmeye devam ediyor. Tema, plugin ve widget desteği sayesinde çok zengin bir kullanım yelpazesine sahip olacak ve fiyatıda tek amaca yönelik yazılan scriptlere oranla biraz daha düşük olacak tabiki.
+çoklu dil desteği bulunacak