qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet vatandaşı değilim, ama orada yaşayacağım. türkiye'de adalet denilen bişey yok. ben bunu anladım.

o zaman şöyle diyeyim, Türkiye'ye oranla adalet sisteminin daha iyi oldugu bi ülke ...
amerikaya git sen kardeşim ben oğlumun doğumunu bile orda yaptırdım şimdi o amerikan vatandası
öncelikle 18 den buyuksen öğrenci ol sonra vize al ver elini amrika
evlenen kadar gelmeyeceksin 18 yıldır orda olupta bus ekilde yaşayan cok Türk var zaten bulursun bir kör topal evlenirsin ondan sonra tüm ülke kapıları açık sana hatta 5 yıl sonrada vatandaslık sınavına giriyorsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:02:37 --

qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yaşındayım, dil öğrenmeden gitmeyi düşünmem. yasal yollardan gitmek istiyorum zaten.

neler gerekli, prosedürler ne, hangi ülkeyi tavsiye edersiniz. bunları öğrenmek için konu açtım zaten
öğrenci isen hemen pasaportunu al 2 yıllık vize al amerikaya bridaha donme buraya evlen oyle dön

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:16:35 -->-> Daha önceki mesaj 22:14:27 --

tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada ben evlilik yoluyla gitmiyorum onu söyleyim iş buldum onlar vize çıkarttı bu yolla da gidebilirsiniz fakat çok çok zor bir ihtimal. Kanada konsolosluk sitesinden puanlara bakabilirsiniz, eğer puanınız yetiyorsa konsolosluktan randevu alıp başvuru yapıyorsunuz.
puanaın yetse ne olurki burada doktor isen kanadad hasta bakıcılık yapıyorsun ülkemizin üniversitesini tanımıyor kanada hem oraya gitmeye hak kazandıysan emin ol işin paran ve tahsilin çok iyidir yoksa kanada snei kabul etmezdi yok 100.000 doların olacak 2 puan tıp diploması 10 puan zaten bunalrı elind ebulunduran oraya gitmez san tavsiyem abd ye gec yoksa kanadad pişman olursun böyle çok tanıdıgım var

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:19:08 -->-> Daha önceki mesaj 22:16:35 --

Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay arkadas ne sans bu kanada için nasıl basvuru yapıyoruz?
en kolay yol evlenerek kalmak diğer yolar zor hem diğer yolarda zaten puanların tutacak olsa oraya gitmek istemzdin benim 10 evim varsa eşimd ebende çalışıyorsam çocugum varsa bankada 100.000 doalrımvarsa beni marsataki uzaylılarda kabul eder sanırım kanadaya gerek kalmaz