Neden öyle dedin yaslam sen dünyayı bir gunluk mü görüyorsun . işlerimi dün kü arkadaş elinden geldiğincede yaptı . tşk de ettim ve ücretsiz yardım edecek biri varsa da hala sitemde yapamadıklarım var. herkes ne eksiğin var sa yaz diye eleştiride bulunmuş bana peki yazayım.
.1. benim sitemde ürünler var örneğin mermi para saygı altın bunları oyunumdaki oyuncular takas etmelerini istiyorum bir oyunda gördüm bu şekilde bende kendi sitemde yaptırmak istiyorum yardım edebileck varsa sevinirim.
Bu bölümde diğer oyuncularla mermi, saygı ve altın takası yaparak ihtiyaçlarınızı daha güvenli ve hızlı giderebilirsiniz.
Takas için istenebilecek minimum değerler;
1 Saygı = 10 Mermi
1 Altın = 1000 Saygı
1 Altın = 100.000 Mermi
Bu değerler minimum talepte bulunacağınız değerlerdir. Daha üstünü de talep ederek takas koyabilirsiniz.
2. sitemde yapmak istediğimde :. örneğin uzun süre sitemde kalanlar ile en son siteme girenlerin olduğu bir liste örneğin uzun süredir oyunda kalan 10 oyuncu veya oyuna giriş yapan yeni ilk 10 oyuncuyu gösterecek şekilde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:42:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:42:37 --
Yardımda Kimse Bulunmayacak Herhalde