Hocam KBB uzamanına değil, estetisyene gidiceksin. Sülalemde annem ve teyzelerim dahil çoğu kişi oldu yakından tanıyorum bu amelyatı.
Teyzelerim olduklarında başka şehirdeydim nasıl olduğunu görememiştim. Fakat annem olacağı zaman eve basit bir sargıyla döneceğini düşünmüştüm. Yanılmışım...
Eve geldiğinde boynuna kadar morluklar mosmor bi yaratık karşımdaydı. Yüzünün tam ortasında kırılan kemiklerin ağrı ve sızısıyla bırak konuşmayı yürümekte bile zorluk çekiyordu.
Yeni tekniklerle amelyat olmasına ve burnundan sargılı haldede nefes alabileceği hortumlar olmasına rağmen gece nöbet tuttum boğulabileceğinden ve çok kere nefes tıkanıklığı olduğundan uyandırıp rahat nefes almasını sağladım.
Morlukların tamamen geçmesi 2 hafta sürdü. Peki süper bir burun oldu mu? Hayır. Her zaman doğal haliniz daha güzeldir. İlk amelyattan sonra ikinciyide oldu bu arada beğenmediği yerlerden dolayı. Doktorada baya bir para yaslamıştık.
Sana önerim dertsiz başına dert açma. Bana kalsa estetiğe yatırılan para şu sonbahar aylarında git gide soğuyan Vanda hala çadırda yaşayan bi aile için güzel bir süpriz olur.
Ayrıca son olarak tipsizsen, burun estetiğinden sonrada son derece tipsiz kalacaksın. Bişey değişmeyecek. Otur kendini sev arkadaşım karadenizlilerde uzun burunlu ama türk vatandaşı olarak en çok rusla evlenenler karadenizliler.
Vesselam.
Kusura bakma ama ya ucuz doktora gitmişsiniz yada işinde iyi olmayan bir doktora gitmişsiniz.İzmir'de
Ali Barutçu'dan başka doktora gidilmez.