Regex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bu konularda ne denli "iyiniyetli" tavır sergilediğimi quale olayından anlaman gerekiyor, konuyu uplamasaydım dolandırılacaktın belki de zira. Ben "darklive yapmaz, ben kefilim" demiyorum; "darklive hesabı, sahibinde" diyorum. İkisi farklı şey; kefalet yok ortada, üyeliğin çalındığı yönündeki şüpheyi yanlışlıyorum. Bunu da yalnızca benim ve darklive'ın bilebileceği bir soru sorup, teyit aldıktan sonra yapıyorum. Aynı taraftayız yani.

tOtherBlack konusuyla bu konunun alakası yok. Yine tOtherBlack'e kefil olmamıştım ben, "dolandırıcılık yaşandıktan sonra" şaşkınlığımı ve görüşümü belirtmiştim -ki- birçok kişiye geri ödeme yaptı o adam.
sınırsız banlandı o kısı.

Ukash konusunda dolandırılmam benı bu konuda paronoyak yaptı evet. Baskalarının canı yanmasını ıstemıyorum. Modlardan bir forum kullanıcısı olarak haklarımdan biri olan bir kullanıcının kontrol edilmesini istedim. Şikayet var kategorisinede ne *********** nede farklı bir söz yazdım. Sadece araştırılmalı dedim. Bunda kimsenin alınacağı birşey yok. Hatta biraz önce gördüm ki burda ve pm de darkliveyi şüpheli gösteren solistbey bir arkadaşa ödeme yapmamış ve oda şüpheli durumunda şu anda.