2 tarafla da muhabbetim yoktur, sadece görüşümü yazmak istedim. R10'da zaman zaman bazı kişiler sürekli aynı hataya düşüyor. Mesela bir yazılım geliştiriyor, satışa sunuyor. Ama müşterilerden geri dönüşler beklediği gibi olmayınca "Artık Türklere hizmet vermeyeceğiz" şeklinde tepki gösteriyorlar. İsim vermeyeceğim bir whmcs modülü yazan host firması sahibi geçen yıl aynı hataya düştü. Bir de özellikle sadece yabancılara satacağını duyurdu

Olumsuzluklar karşısında böyle bir tavır yapan birisi zaten ticaret adamı değildir, bıraksın bu işi. Şimdi CMSsonic adlı şahısta aynı tepkiyi verince, konu sahibine hak verdim gerçekten, çünkü müşterilerini yarı yolda bırakmak etik değildir, bencilliktir. Sadece konu sahibi arkadaşı kastetmiyorum, artık lisansların yenilenmeyeceğini, satmayacağınızı belirtmeniz gerçekten işinize ve müşterilerinize ne derece saygı gösterdiğinizi ortaya koydu.
Bir de CMSsonic demiş ki "son kullanıcı olmadığınız için sizin müşterileriniz mağdur olmasın diye hesabınızı hemen kapatmadık"

müşterinizin müşterisini düşünüyorsunuz, fakat size güvenerek iş yapan müşterilerinizi düşünmüyorsunuz, düşündürücü değil mi ?