Şöyle bir durum var. Sizin hakkınızda bir şikayet konusu açıldı diyelim, mağduriyeti giderdiniz ortada bir sorun kalmadı, konunuzu ticari geçmişinizi düşünerek sildirmez miydiniz? Yoksa açık kalsın birşey olmaz herkes görsün mü derdiniz? Hele söz konusu durum hosting ise, küçük büyük her durum için çekinmeden konu açılabilirken ortadaki mağduriyet giderilmişse konu silinebilir, bu tür konularda %60 konuyu açan kişi konuyu sildiriyor bu zamana kadar sorunsuz hizmet almıştır ufak bir anlaşmazlıktan şikayet konusu açmıştır ama hizmeti o firmada devam ediyordur ve ona mahçup olmamak için konuyu rapor edip sildirebilir, 2 tarafta konunun silinmesini isterken biz ''hayır arkadaşlar konuyu silemeyiz sonra yönetime laf geliyor konuları kafalarına göre siliyorlar diye'' mi demeliyiz ?
Konu neden silinsin ki?
Ben bu adamların o kadar konusunu gördüm ki bu forumda.
Bilmeyen birinin acil bir iş olur sonra Birkur gelir gün boyu toplantıdaydım, ortağım şehir dışındaydı vb. gibi şeyler söyler.
İlgisiz bir şekilde bu insanlar bu işle uğraşıyorsa ve maduriyet varsa ortada pekte haklı gözükmüyorlar.
SkyLord bazen canı sıkılır sizi muhattap alamam igrenç insanlarsınız der 3 gün banlanır sonra gelir döner ticaretine devam eder.
Böyle bir ticaret ahlakı(!) ile insanları madur ediyorlarsa nasıl ilerki ticaret hayatını düşünebilirler.
2-3 sefer olsa neyse ama sürekli görüyorum Birkur şikayet konularını.