CWT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam merhaba. Sanal pos entegre ediyoruz proticaret sitelerimize .ilkinde sorun yasadık yapıkredi. Test ortamında deneme yapıyoruz son işlem "işlem tamamlanıyor" derken bu hatayı alıyoruz.Hatanın ne ile alakalı oldugu konusunda yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler
merhabalar hatanın bu şekilde çözülme işlemi dışında destek talebi oluşturun destek ekibi konu ile ilgili olarak yardımcı olsunlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:52:04 -->-> Daha önceki mesaj 15:19:52 --

by_seker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar herkese

sitemiz dört gündür kapalı. scriptte hiçbir güncelleme, değişiklik vb yapılmamıştı. hatanın sunucu ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama yine de buradan sormak istiyorum. hosting yetkilisi arkadaş çözüm arıyor. ama zaman da geçiyor. aşağıdaki hatalar birşey söylemek için yeterli midir bilmiyorum ama danışmış olayım.

Server Error in '/' Application.

StartIndex cannot be less than zero.
Parameter name: startIndex
ilgili hatayı hangi sayfada ve hangi işlemden sonra almaktasınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:53:40 -->-> Daha önceki mesaj 15:52:04 --

Creabox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bayi modülü ayrıca uygulanıyormu hocam?
bayi sistemi olarak kullanabilirsiniz
Eticaret Yönetimi > Ayarlar >Site Ayarları > Eticaret Yönetimi Eticaret Türünü Bayi sistem olarak kaydetmeniz yeterli olacaktır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:49 -->-> Daha önceki mesaj 15:53:40 --

bymc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen cevap bekleniyor!...
versiyon 1,09 da bu problem düzeltilecektir
versiyon 1,09 çıktığında mail ile bilgilendirileceksiniz