Arkadaşlar tabii ki bir kişiden herşeyi beklemek kadar yanlış bir şey olamaz. Bizim önceliğimiz donanım konusunda bilgi/beceri sahibi olan kişilerdir. Bizim iş teklifimiz bu şekilde kimseye xxx holdingte iş teklif etmiyoruz. Çalışmak isteyen varsa buyursun gelsin. Aradığımız kişinin illa Php bilmesi de gerekmiyor mesaj atar şunu şunu yapabilirim şunlardan anlamam der olur biter buraya yazdıklarımız kanun değil ayet değil ortak bir noktada da buluşabilir insanlar. Tekrar ediyorum önceliğimiz teknik servis işlerinde deneyimli birisidir böyle bir arkadaş varsa kendisi ile çalışmaktan mutluluk duyarız. Yorum yazan arkadaşlarında görüşlerine saygı duyuyorum inşallah herkes aradığı gibi bir iş bulabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:23:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:19:51 --

FlashGunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yazılımcı tasarımla donanımla uğraşmak istemez. 1 adamdan dünyayı kurtarmayı bekliyorsunuz.

prim felan dediğinize göre düşük bir maaş teklifiniz var.
buraya bu şekilde yazdıktan sonra PM ile iş başvurusu yapmanızı kendinizle ne kadar çeliştiğinizin bir göstergesi olarak yorumluyor ve size cevaben göndermiş olduğum ve iletişim bilgilerinizi talep ettiğim mesajın dikkate alınmamasını rica ediyorum. Hayal ettiğinizden de fazla bir maaşla çalışacağınız bir iş bulmanız dileği ile.