Arkadaşlar bu firma üstüne amma çok gidiliyor yaw cms cms hep, hizmet almak istemiyorsanız almayın, ama en ucuz burda diye kendiniz gelip alıyorsunuz, önce bir TOS'larını okuyun tıklayıp lisans aldınızmı okumasanızda o sözleşmeyi kabul etmiş olursunuz.
Ama paranız çoksa ben yerinize başvuru yapayım direk cpanel reselleri olun kapora v.s 4000 usd açın whmcs site cpnaneltr.net vs. diye satın dilediğiniz gibi sonra size bu konular açıldımı anlarsınız durumu.
Yabancı resellerler de asla muhatap bulamazsınız ticket a bile gerek duyulmaz direk whmcs cpanel api işi bitirir ödeme yapmadığın an fatura son günün lisans kapanır.
Cms yi tanımam 1-2 defa lisans aldım sadece external zaten softlayer internal lisans dedicated için 25 usd ondan dışardan çok nadir lisans alıyorum, sakın cms yi tanıdığımı sanmayın ama beğenmeyen dilediği yerden lisans alır, adamlar illa bizden alın demiyor, siz tıpış tıpış sitelerinden sipariş veriyorsunuz.
Bu arada daha.net de komşumuz aynı semtin firmalarıyız, ama onları da tanımam
Birbirinizi üzmeden kırmadan sizlere hayırlı neşeli bol kazançlı ve sağlıklı forumlar dilerim.