Merhabalar
sizinle bir tartışma içine girmek istemiyorum benide ilgilendirmez zaten,ama ben gördüğüm şeyi yazdım sadece, eğer hata yaptıysam özür diliyorum.
bunun bir atasözü olduğunu sizden daha iyi biliyorum,ne anlama geldiğinide biliyorum, başkasının şeyi ile gerdeğe girme demek,bir insanın mahremine edilen küfürdür.Siz korkmayın burası yurt dışı değil orda herkes birbirinin şeyi ile gerdeğe giriyor zaten.
ben 2 gündür konuya herhangi bir yazı dahi yazmadım ama konuda haksız olduğunuz kaanatı taşıyorum,bizde lisans alıyoruz ödemediğimiz lisans için ödediğimiz lisansın hizmetini açıyorlar.
Sizin hakkınızda çok şikayet var ama nedense r10 formunda birileri tarafından kollandığınızı ve gözetildiğinizi düşünüyorum buda benim şahsi fikrim tabi.
bu son mesajımdır fikrimi belirttim lütfen benledepolemik içine girmeyiniz.
teşekkürler
Merhaba
Bu yazdigin nedemek söylerimin bana?
Siz korkmayın burası yurt dışı değil orda herkes birbirinin şeyi ile gerdeğe giriyor zaten. bunu yazmakla gene üstü kapali hakaret ediyorsun. ya bir yerlerden sana dokunuyo yada biri seni kukla gibi oynatiyo, biraz yazdiklarina dikkat et.
sizinle bir tartışma içine girmek istemiyorum benide ilgilendirmez zaten,ama ben gördüğüm şeyi yazdım sadece
Evet seni Hic ilgilendirmez, yorum yaparsin ama düsünce olarak kalkip üstü kapali hakaret etme isine bak sen.
Bak arkadasim, sikayet varsa ilgileniliyor, ne seni nede 3. kisiyi ilgilendirir, sen yorumunu yap gec, seni ne tanirim ne bizden bir hesabin var. yani 0 bir dorumun var, burda kalkip senle alakali olmayan bilmedigin durumlara yazma,
Sizin hakkınızda çok şikayet var ama nedense r10 formunda birileri tarafından kollandığınızı ve gözetildiğinizi düşünüyorum buda benim şahsi fikrim tabi.
2 sikayet acilmis, bu haric birisi degerlendirilip hallolmus, 2. ci bu bannlanan kisinin,. nerde cok sikayet var? yav hala bir forum kullanmayi ögrenememissin, yaziyorsan önce arastir sonra yaz, diyorum seni kukla gibi oynatiyorlar, kendi düsüncelerini yaz, yazik etme gencligine bu yollarda
Tesekürler