piryolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin haddine degildir beni elestirmek alevimisin sen. once onu soyle ? alevi toplumu tarafindan herkesin saygisini sevgisi ile yaklasik 5 yildir kendi kulturume hizmet ediyorum ben.

o sitenin giderini biliyormusun oxxide ayni konuyu acdin.. ben bu yol icin ne bedeller verdim biliyormusun yok, Kimler tehdit etti kapima dayandi biliyormusun
sen kalmis burda konuyla alakasi olmadigi halde alevilik felsefeymis sen kim alevilik hakkinda konusmak kim. Alevilerin en buyuk forum kurucusuyum.. okudum arastirdim tartisdim. turkiyedeki en kapsamli alevi forum kurdum.. Aleviligin asini bilmeyen adam kalmis burda alevi kesiliyor..

Burdan yaziyorum r10 yonetimi insan dil irk inanc ayrimi yapiyor.. yazilanlar neden silindi ?
alevi olmak marifetmi yani bulunmaz nimetmi çokmu önemli birşey ?? konuyu nerden nereye getirmişiniz ... din dil ırk ayrımı diyorsun benimle aynı dili konuşuyorsun Türkmüsün bilmiyorum 7 ceddim Allaha şükür en azından bildiğim kadarıyla Türk. Türkçe konuşuyorsan muhtemelen Türksündür

din olayına gelince aynı dindeniz farkındamısın bilmiyorum Alevilik diye bir din yok yani ikimizde Müslümanız fakat mezheplerimiz farklı öyle bir konuşmussunki a sı b si diye sanki bana ayrı bir dinden bahsediyorsun