Bu siteyi açan kişi gerçekten ne yaptığının farkında değil, Adsense'den bugüne kadar çok büyük paralar kazanmış olsa da bu işin inanılmaz derece de hukuki boyutu var. Zaten Oktay Usta'da diyor bugüne kadar uğraşmadık diye ama bundan sonra bu işin takipçisi olursa bu adamın anasından emdiği süt burnundan gelir, sürüm sürüm süründürürler bu adamı.

Ek olarak bir şey daha söylemek istiyorum, burada bu sitenin sahibine helal olsun diyenler... Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun sizin gibi zihniyete. Kendinizi Oktay Usta'nın yerine koyun, adamın teki sizin emeğinizi çalsın, hakkınızı yesin, asalak gibi sizin üzerinizden geçinsin sonra gidin siz adamı gidip taktir eder miydiniz? Sizin gibiler yüzünden bu ülkede bir şeyler gelişemiyor. Burada sizin yazdıklarınızdan etkilenip gidip onun bunun adına resmi site açabilecek kişiler var, milleti boş yere gaza getirmeyin. Olayın yasal boyutunu da geçtim ucunda kul hakkı var. "Emeğe saygı" felsefesini öğrenemediyseniz ben size daha ne diyeyim ki?

Burada blog yazınıdan birisi gidip 1 yazı kopyalayıp, kaynak göstermeden sitesinde kullansın demediğini bırakmazsınız ama... İnşallah birisi de sizin üzerinizden, sizin sitenizden geçinir, sizden de çok kazanır o zaman görürüm bu övgü cümlelerinizi