Anıl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her iki tarafı da kesinlikle tanımam. Müdâhil olan yöneticide ben değilim. Ama bu yazışmaların bu şekilde devam etmesine izin vermem de söz konusu olamaz.

Konuya ilişkin yazmak istediklerinizi cezanız bittiğinde gelir yazarsınız, ilk ilgilenen arkadaş detaylandırıp neticeye kavuşturur. Ve fakat hiçbirimiz sizin küfürlerinizi okumak veya argo kullanımlarınızı takip edip temizlemek zorunda değiliz.
Anıl bey merak ettim cms sonic neden banlanmadı.. hemi göz göre göre adamın hizmetini açmıyor hemide r10 da duyduğum en agır küfürü ediyor.. nasıl gözünüzden kaçar bu küdür..

Anıl bey alttaki cmssonic nikli üyenin küfrünü neden atlıyorsunuz merak ettim

2- aynı mağduriyeti yaşan başka bir arkadaş şikayet konusu açmış ticketlerine cvp alamadığını ulaşamadığı beyan etmiş
Bir ata sözü vardir baskasinin ..... grime diye bilirsin kendi sorunlarinla ilgilen, hala dolayli kendine arka cikacak ariyorsun

şayet adalet sağlanacaksa bu her ikitaraf içinde olmalı.. yukardaki küfürde ....... olan kısmın ne olduğunu bilmeyen yoktur başkasının bilmem neyi ile gerdeğe girme demek.. karşının direkt mahremine edilen bir küfürdür..

demekki herkes çıkarınca dostluğunca hareket ediyor.. yani r10 da kim kimin ahbabı dostu ise o işi götürüyor.. veya r10 yönetimi konuları iyi irdelemiyor..

saygılarımla