Konuştuğumuz tartıştığımız konunun Atatürkü sevmek ile saygı duymak ile alakası yoktur. Bu ülke üzerinde yaşayan herkesin üzerinde Atatürk ve kahraman Türk halkının hakkı vardır. Atatürk'ün hangi dine mensup olduğu, ne düşündüğü ne yaptığı beni ilgilendirmez. Bu insanlar bizim için savaştılar ise şüphesiz ki saygı duymak zorundayız.

Fakat burada ufak bir nüans var. Saygı duymak demek her söylediğine, her yaptığına körü körüne inanmak demek değildir. İnsanlar anasını babasını sevebilir ama onlarında yanlışları olduğunda söylerler. Burada da aynı şey geçerli, şahsım adına söylüyorum ki. Ben Atatürk'ü, ortada Atatürkçüyüm diye dolanıp, rant sağlamaya çalışan, sözde milletini vatananı seven bu ülkenin insanına, iyisiyle kötüsü ayırt etmeden hakaret etme cürretine sahip insanlardan 1000 kat daha fazla seviyorum. Bizim milletimizde futbol takımı tutar gibi, parti tutma, görüş tutma yetisi hakim. Yahu ben birini seviyorum diye her görüşünü tasdik etmek zorunda değilim ki, sende değilsin arkadaşım kimse seni bu yüzden ayıplamaz.

Bu dünyada hatasız kul yoktur. Bu gerçek hiç bir zaman değişmeyecektir, önemli olan herşeyi dozunda yapmaktır gel gör ki bu maalesef güzel ülkemde mümkün değil. Biz bir şeyi ya çok abartarak yapıyoruz yada hiç umursamıyoruz.