N_T_NET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakan bana bak sen şimdi birtarafını çalıya sürmede.. ödememizi yap.. pislik adam seni..

sen ilk önce ne yazdığına bak oku altta

2- aynı mağduriyeti yaşan başka bir arkadaş şikayet konusu açmış ticketlerine cvp alamadığını ulaşamadığı beyan etmiş
Bir ata sözü vardir baskasinin ..... grime diye bilirsin kendi sorunlarinla ilgilen, hala dolayli kendine arka cikacak ariyorsun

ne demişim bende cvp olarak.. o ikinci maddeyi alır senin münasip yerine ******* demişim.. sen yazmışsın ben cvp vermişim..

Burda senin banlanman lazım.. hatta mod arkadaşlar yoğunluktan olsa gerek konu ile ilgilenemiyorlar..burda sen göz göre göre paranın üzerine sudan bahaneler ile yatmaya çalışıyorsun..yahu 13 dolar senin yanında iyi para.. ben seni bilirim 1$ 3 saat pazarlığını yapan adamsın sen..

sen bu ücreti hizmet veremediğin ücreti iade edeceksin.. çok daha üzerime gelirler 12 forum var 12 forumda konu açarım..seni rezil ederim..

öyle sudan bahanenler ile ben ödeyemeyizde açık faturanız varda vs .. git sen işi bilmezlere yuttur..

Bu adam hala neden banlı değil veya banlanmadı onuda anlamadım.. mod arkadaşlar sizlerde lisans hizmeti alıyosunuz burda paranın üzerine yatmak istediği gayet açık.. lütfen mağduriyet giderilene kadar banlamanızı rica ediyorum..

Merhaba
Bak arkadasim sabirla her konuyu okuyorum, sen kisisel hep hakaret eden bir insan sin, bunu hem kendi müsterine hemde hizmet aldigin yere yapan birisin, Sen beni nerden taniyorsunda 1-3 USD pesinde kosdugumu düsünüyorsun, hizmeti benden alan sendin demek ki bizim para ile pek ilgili bir sorunumuz yok , degil 10 forum da istersen 100 forumda yazarsin, ticari sorunun varsa o sekilde ama fazla kisisel yaklasmasan daha iyi olsur bence herkesin sabri biryere kadardir,. senin haricinde hic kimse ile bukadar ugrasmadim ugrasmamda ama senin konusma ve yazma sekli bana ters geldi. 13 USD zamaninda ödeyemiycek kadar düsük bir hizmet veren kisisin, gecmise bak ödedigin faturalara, ve ödenmemis islemlerine, fazla yazmana gerek yok, yanliz dedigim gibi yazilarin iyi oku fazla kisisel yaklasma derim

Tesekürler