namiss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 bin liraya 1800 hit olurmu hacı ya hesab bilmiyon yada kafan güzel

OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yetmez bence 20 bin yap.
3-5 kişinin lafı iyice gaza getirmiş seni anlaşılan,site ne kazandırıyor da hemşerim ne istiyorsun sen onu yazsana bi önce.

isterse 1 hafta sonra günde 10 milyar kazandıracak olsun hemşerim, şu anda ne kazandırıyorsa onun fiyatını istersin.Ne olacağı değil,şu anda ne olduğu önemlidir sitenin.

çocukmusunuz nesiniz anlamadım.nisbet olsun diye fiyat arttırıyorsun resmen.
Hocam çocuk değilim yaşım 38 sadece en üstte alıntı yaptığım arkadaşa verdiğim bir cevaptır. Eğer yanlış anlaşıldımsa özür dilerim. Dün bu işlerle uğraşan bir dostum var ona söyledim bu satışı bana dediği sakın siteni satma onda senin emeğin var bu çalışmanı o para karşılamaz. Eğer satılmaz ise ben senden ilerde onu yine satın alırım dedi. O yüzden bu konuyu kapatalım. Anlayacağınız siteyi satıştan çekiyorum. İlgilenen ve iyi niyetli olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğer üzdüğüm arkadaşım varsa özür diliyorum. Konu başında söylemiştim PM hakkımı saklı tutuyorum diyerek bazı arkadaşlara dönüş yapıldı bazılarına yapılamadı kusura bakmasın dönüş yaptığım arkadaşlar.

maviturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar arkadaşı tanırım.Gerçekten sitesine çok emek harcadı.Tırmandı tırmandı ve tırmanmaya devam ediyor.Eminim bu site bu fiyata beleş denebilecek nitelikte.Alan arkadaş eğer iyi ve düzenli çalışırsa o verdiği parayı bir 2 ay içerisinde fazlasıyla çıkarır.Hayırlı satışlar...
Sizede çok teşekkür ederim. Allah hepinizin harcadığı emekleri boşa çıkartmaz inşallah. Herkese gönlünce verir.

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadğm 5000 tlye ilan verdiğinizde satılmayan site şimdi 7500 tlyede satılmıyorsa 12000 tlye nasıl satılacak çözemedim.
Konu sahibi bilgilendirirse beni sevinirim..
Hocam çözülmeyecek bir durum yok. Sadece bu benim kendi öngörüm.