Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklımda kalan bir örnek:

2 tıka 8$ almıştım keresinde. muhtemelen aynı adam olduğu için google bu kazançtan 5$ kesti daha sonra. bir kişinin dikkatini 2 reklam çekemez mi? bunun neresi geçersiz tıklama???? birisi kasıtlı olarak saat başı siteye girip reklama tıklarsa ben buna geçersiz tıklama derim. ama öbür türlü adam siteyi google da aramış bulmuş, 2 reklama tıklamış. bunun geçersiz tıklama olmaması lazım.

bu mantıkla gidersek ben bazen google da bir sektöre ait firma aradığımda yanda reklamveren firmaların sitelerini açıyorum. yani sadece ben 5 reklama tıklıyorum. sence google ilk tıklamayı sayıp kalan parayı reklamverenlere iade ediyor mu yoksa parayı cebine mi atıyor?

durduk yere kızdığımız yok onu da belirtelim. google sütten çıkmış ak kaşık değil. illaki var bir yamuğu.
Siz farklı sitelerdeki reklamlara veya sporsor reklamlardaki 5 siteyede girebilirsiniz ama bir sitede bir kişi 1 'den fazla reklama tıkladımı bunu düşüyor hocam. Mutlaka bunun yanında farklı algoritmalarda vardır belki tıklar arası zamanda devreye giriyordur.