Bence aldıgın linklerin otorite değeri ve link çeşitliği, link aldıgın keywordler,
Aldığınız link sayısı kadar en az bunlarda önemli.
Düşüş yaşadığınız sitedeki kullanıcı kalma süresi, hit kaybı yaşadığınız kelimeleri analiz ettiniz mi ?
Makale alımında önemli olan kaç tane aldığınız değil nasıl ve hangi sitelerden aldığınız önemli . Bence.
Ayrıca yaptıgınız calışma ve paylaşımlarınız gerçekten çok güzel ve örnek çalışma.
Hocam zaten link alıp sadece öyle bırakmıyorum. Aldığım backlink ve makaleleri ne zaman, hangi sitelerden aldım hepsini tek tek not aldım. Kesinlikle katılıyorum. Şuan sadece link paketleri aldım bir iki aya kadar ayrı ayrı sitelerden, link almaya başlayacağım site patlamazsa.
Bu şekilde hiçbirşey anlayamazsınız "bence".
Linkleri belirli aralıklarla almış olsaydınız emin olun daha fazla şey öğrenirdiniz. En azından google sıralamaların backlinklerin etkisini öğrenmenin en kolay yolu siteyi yükseltmeye çalıştığınız gibi kasmayı bırakıp düşmesini beklemek, ve ona göre bir yol çizmeniz daha mantıklı.
binlerce link aldınız, hepsini okuyabileceğini sanıyormusunuz ? belki 5k okundugunda siteniz patlayacak bunu hiçbir zaman anlayamazsınız.
Eğer google'ın huyunu suyunu öğrenmek istiyorsan, 2 link al bekle sıralamada yüksel 1-2 hafta elleme sadece içerikle besle, diğer hafta 5 link al yine bekle, bu şekilde bir çalışma düzeni yapmanız sizin faydanıza olur
Sizin yaptığınız olayın tek güzel yanı, siteniz cezaya girip çıktıkdan sonra son konumuyla yüksek ihtimal sıralamalarda sergilenmesi olur, bundan ötesini de beklemeyin.
Hocam site 5 aylık ama, o da var. Bu zamana kadar link alımı oldu. Kelime rekabeti çok yüksek olmadığı için ilk 10 sayfadan giriş yaptım o zaman ufak backlinklerle. Yani sonucu görmeden basmadım sürekli. Şimdi de bir iki hafta bekleyip, siteyi makalelerle beslemeye devam edeceğim ve ona göre link alımına devam edeceğim.