Farklı bir terimden bahsettiğimi düşünmüyorum,genel olarak pending delete(düşmek üzere) ve pre-release(ön gösterim) dönemindeki alan adları için tümünde "backorder" terimi kullanılıyor.
programı zaten kendim için aldım ihtayac duyan olur diye de konu actım ciddi domainler için zaten backorder yapmak gerek ama kimsenin işine yaramayacagını dusundugunuz domainler için ideal bu program.
Az çok sektoru bilen adam dusecekler icinde hangisinin backorder olacagı hangisine andrew in yazılacagını bilir o yuzden adiyamanliali.com için denenebilir mesela.
Bi arkadasa aldıgım domain cambalkocu.net mesela
domain benim listemdeyse de soyluyorum zaten almak istiyorsanız backorder yaparak benim önüme de gecebilirsiniz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:52:59 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:39 --
programı zaten kendim için aldım ihtayac duyan olur diye de konu actım ciddi domainler için zaten backorder yapmak gerek ama kimsenin işine yaramayacagını dusundugunuz domainler için ideal bu program.
Az çok sektoru bilen adam dusecekler icinde hangisinin backorder olacagı hangisine andrew in yazılacagını bilir o yuzden adiyamanliali.com için denenebilir mesela.
Bi arkadasa aldıgım domain cambalkocu.net mesela
domain benim listemdeyse de soyluyorum zaten almak istiyorsanız backorder yaparak benim önüme de gecebilirsiniz
Şahsınıza özel bir uygulamayı hizmet olarak sunmanız da paylaşımın bir göstergesi bir derecede,bu yüzden sizi takdir ediyorum.
Genel olarak gelen bazı negatif yorumlara karşı bir yorum yapma gereği duymuştum.
Dikkat ettiyseniz hizmeti kötülemedim,denenebilirliğinden ve işe yarama ihtimalinin belirttiğiniz alanlarda yüksek olduğunu üstü kapalı bir biçimde vurgulamaya çalıştım.
Başarılar dilerim.