eger yanlislikla silindi ise alin bizde acik pencerede hala var yazdiklari
Bak şimdi hakanmısın nesin çok bilmişlik yapma.. ben argo vs kullanmadım argo kullanırsam küçük dilini yutarsın..
1-sen ahlaksız bir adam olmasan veya esnaf olsan paypaldan geri iade yapar veya almış olduğumuz lisansı açarsın..
2- o atasözünü alır senin münasip yerine ******* ahlaksız herif.. adam lisansı açılmadığı için şikayet konusu açmış.. bizimde lisansımız açılmadığı için bizde destek vermişiz..
3- daha.netten şikayetciyim halada çikayetciyim.. sizin gibi düzenbazlara bizi muhtaç ettiği için.. şikayetim adamların hizmetinden değil.. şikayetim kdv dahil 32tl vps lisans vermelerinden yani pahalı olmassından..
4- sen kimsin.. benim faturamı silmişde yahu sen 1$ dahi silmezsin..sildim falan deyip laf ebeliği yapma..Ha şunda haklısın.. mesela güvendiğimiz müşteri bankaya çıkamıyor o an veya havale vs yapamıyor abi açtırın lisansı ödemesini en kısa zamanda yaparım diyor.. e sende biliyosunki nettescil hüseyin bey sağlam açıyosun lisansı.. yani gene sen kendin için açıyosun.. yahu senin ne pislik olduğunu ben son 4günde anladım zaten..sanki bana lisans açıyorsunda ödeme almıyorsun gibi hava estiriyosun.. Ben sağlam yerden alayımda tek açmasınlar.. bu kendini yüksekten görmen çok bilmişliğin yokmu beni deli ediyor..Türkiyede öyle adamlar varki.. yanında çıraklık bile yapamazsın.. neyse devam edelim
5- Yahu msn günlük oluyosun.. nasıl bir sorun oluşuyor 1gün hatta bazen 2 gün girmiyorsun kaçıyorsun yani ben bunu demek istedim..hatta ticketlere dahi cvp vermiyorsun.. diyosunki başka firmalar vs açmıyor .. yahu sen açıyosun ya ben buna bakarım.. ha iptal edeceksen tüm müşterilerine mail atarsın msn iptal artık kullanılmıyor dersin olay biter.HA unutmadan %90 firmanın msn yok ise 7/24 canlı destekleri açıktır.. bunu not olarak iletmek istedim.
6- bu altıncı kısma zana yazmıyorum hakan.. r10 yöneticilerine banlanman için yazıyorum..
Arkadaşlar çok küçük bir örnek vermek isterim.. diyelimki bir müşteriniz sizden bırakın cpanel lisansını.. hosting alsın bu müşterinizin 2 adet hosru olduğunu var sayalım.. iki hostunda günü geçmiş ve kapanmış diyelim.. müşteri sizi arıyor diyorki.. ben A hostun ödemesini yaptım B hostun ödemesini yapmadım.. şimdi A hostu siz açmak zorundasınız B hostun belli bir zamanda ödemesi geldi geldi gelmedi iptal edersiniz..
Kaldıki burdaki hizmet lisans hizmeti.. yani burda butip bir zorunluluk dünyanın hiçbir yerinde lisans hizmeti veren firmalar için geçerli bir uygulama değil.. allah aşkına hiçbir şekilde mantığı'da yok zaten.. böyle bir uygulama sadece sahtekar düzenbaz ve dalaverecilerin mazareti olabilir..
mesela bu okadar yalancınki son bir örnek vermek istiyorum.. ben senden 1 yıldır lisans alıyorum.. 1 yıl içinde durdurulmuş lisanslar içinde aktif ettiğimiz lisanslar açılıyormuydu..

açılıyordu dimi.. ha ozaman bu uygulamayınız yokmuydu ozamanda diyeydin diğer lisanslar ödensin bu lisansı açayım vs diye..
Bak güzel kardeşim.. şu paypal lisansın ödemesini yap.. git işine bak.. bunun ödemesini yapmak senin asri görevin.. mecbursun yani.. ha şunu diyebilirsin geri iade değil ama son bir ay için lisansı aktifleştirelim dersin... ha bunada saygı duyarım..ama sen burda sırf hakkında konu açılmış ve bende bu konuya yazı yazdım diye düzenbazlık peşinde koşmazsın..
R10 yönetiminden ödemem gelmeyene kadar bu firmanın veya sitenin tarafınızdan banlanmasını rica ediyorum..sizde biliyorsunuzki burda tartışılacak bile bir konu yok aslında.. açıktan paranın üzerine yatmak için kırk takla atan bir site ve onun sözde yöneticisi var..
selamlar
Merhaba
eger burda birisi varsa banlanacak ada senin sahsiyetin o yazdigin 1-2 madde kisisel hakaret bu neden le bizde rica edelim modlardan
Bizi sevmesenizde Mod arkadas lar
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...uncements.html
Bu linkteki maddelerden
R10.Net Forum Genel Kuralları
Hukuka ve adaba aykırı haller
MADDE 9- (1) Her üye ; toplumda teamül haline gelen kurallara, ahlâka ve adaba uygun düşen ileti yazmakla yükümlüdür.
Kişilik haklarına saldırının ve hakaret fiilinin gerçekleşmesi
MADDE 16- (1) Forumda diğer üyelere karşı 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun 24. ve 25. maddelerine aykırı; kişilik hakkına saldırının ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 125.maddesine aykırı;hakaret fiilinin gerçekleşmesi durumunda;
üyenin iletisi uyarılmadan silinir ve ye 5 ila 365 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.
eger biz bunlara sabirla uyuyorsak yazan kisinin de uymasi gerekmektedir,
, ayrica sana gelince beyfendi,. Bizim sistemde hic birsekilde sana lisans filan acilmaz, ne der ödeme yapilir, sen ticari nesilde islemlerini takip et, senden haric yüzlerce kullanici var, onlar neden acik faturadan dolayi sikayeti yok??
adamlar geliyo zamaninda iptalini ediyo faturasi otomatik siliniyo sen 20 gün kullan gel burda banli iken lisansini iptalini iste ne bu ringonun ahiri degil heralde.
eger senin ilgisizliginden kaynaklanan bir sebebden olusan sorunlardan dolayi bannlanicaksak canlari sagolsun, sorun degil,. bizim sirket yönetimi ne seni ilgilendirir ne 3. kisiyi, bu ayni sekilde her sirket icin gecerlidir, sen harcligini alamayip baskalarindan destek arayan bir okul cocugusun ,
bu sekilde son yazisimdir, ister paypal ister cumhurbaskanina yazarsin, kimse bize nasil isletme yürütecegimizi belirtemez zorlayamaz.
Tesekürler