R10SS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,
bende r10.net forumlarinda bircok is yaptim ancak buyuk firma sahipleri ile yapmis oldugum ticaretlerin hicbirinden itrade alamadim. cogu firma isimlerinin duyulmamasi acisindan projelerini konu olarak acmiyorlar direkt olarak PM ile programciya ulasiyorlar isini yaptirip, kodlarini teslim aldiktan sonra engelleyip siliyorlar.

bu yuzden bir programciyla is yapacaginiz zaman itrade puanini goze almaksizin bakmanizi oneririm.

taner bey'in r10 database sinin cokmesinden onceki itrade skorunu ve hakkinda yazilmis yazilari gormek isterim. eger uygun gorurseniz, google-cache ten profil linkinizi veya forumda kullanmis oldugunuz eski takma isminizi bizimle paylasmaniz mumkunmudur?

fiyat olarak zaten mevcut bir mebla yazmamis sahsen beni goz onune alacaksaniz, ederi 500 liradan asagi isleri almamaktayim. cunku 1 programci 1 otomasyon icin 1 TL de alsa harcayacagi sure aynidir, 1000 tl de alsa harcayacagi sure aynidir..

@menetos, goruslerine saygim sonsuz ancak degeri vasifsiz bir insan icin gecerli benim gozumde. profesyonel insan internetde gozukmez, bakiniz AKMERKEZ,ISTINYE PARK ,METROCITY yada CEVAHIR i insaa eden buyuk mutahitler, mimarlar, hicbirinin kendine ait bir sitesini goremezsiniz...

insanin profesyonel bir programci olmasi site veya sirket sahibi olmasinin zorunlu oldugu anlamina gelmemekte. alanimda cok profesyonel bir programciyim forumdaki diger programcilar benle kiyaslanamaz bile. ancak kendime ait ne bir websayfam nede bir sirketim var... cokta saglam referanslarim var ilgini cekerse PM yollarim..

taner beyin piyasayi dusurmemesine sevindim ancak almis oldugu tepkilere ragmen konusunda herhangi bir modifikasyon yapmamasi pek dogru olmasa gerek... yoksa 1 liraya 100 kelimelik makale yazan yazarlar gibi, 1 liraya 100 satirlik program yazan programcilarla piyasa dolup tasacakti...

bol kazanclar.

Gerçekten çok güzel örneklendirmişsiniz, özellikle yazılım sektöründe bu şekilde durumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz.

Kolay gelsin.