yorum için teşekkürler. ben 12 senedir kod yazıyorum. php, c#-vb.net, java-android ve şu an da da unity 3d ile oyun geliştirme yapıyorum. bu süre içerisinde bir sürü yazılım firmasında veya ajanslarda uygulama geliştirici veya ekip lideri olarak çalıştım-çalışıyorum. Ayrıca eğitim kurumlarında yazılım eğitimleri veriyorum.
Konuda özellikle modifikasyon yapmadım. çünkü dikkat ederseniz yorum yapanların hepsi konumda bahsettiğim şekilde iş yapanlar. piyasayı düşürmem aksine piyasada belki 500 liraya yapılacak işe ben 1000 lira derim. zaten bu konuyu açma sebebim de bu konu üzerinden ilgi çekmek veya iş almak değil. 2 satır kod yazmayı öğrenip de piyasanın anasını ağlatanlara tepki göstermek idi. yapılan yorumlara bakılırsa da hedef kitlesine ulaşmış bulunuyor.
İyi çalışmalar
Unity ile oyun yazılımı geliştiriyorsanız burada ucuza iş yapıp piyasanın anasını ağlattığını söylediğiniz kişilere neden güceniyorsunuz ki ? Zaten madem sizin kulvarınız bu sitedeki bahsettiğiniz kesimi aşıyor, böyle bir konu açıp kendinize güldürmenizin bir anlamı yok.