Devam et hocam sen bu şekilde. Harcadığın parayı birine versen bu kadar kaliteli ve doğru tecrübe edinemezsin. Sonuç ne olursa olsun sen kârlı çıkacaksın buna emin ol.
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Bende onu düşünüyorum işte; tecrübe etmek en önemli öğrenme şekli bana göre. Ben bu çalışmamı tamamladıktan sonra (1-2 ay daha devam edeceğim); seo uzmanıyım diye ortaya çıkmayı falan düşünmüyorum. Tek amacım sitelerime kendim yetebilmek.
Legal site üzerine çalışacağım (her ne kadar Google'a pek güvenmesem de) Şu da var; site legal olacağı için benim çok hit kaygım yok. Tamam bir film sitesi olsa ya da ***** bir sitem olsa; onlar için derim ki 5-10k hitim olsun öyle bir şeyler kazanabileyim ama benim tüm sitelerim toplam 10k hit alsın; onlar bana fazlasıyla yetecektir.
Edit. Birde şunu anlamaya çalışıyorum. Herkes diyor ki fazla link alma. Ama mesela 4-5 aylık site için fazla link ne demektir? 50 link mi 50k link mi? Kimse tam bir oran vermediği için, dedim kendim tecrübe ediyim. En doğrusunu öğreneyim.