Merhaba
Ilk öncelikler, yazilarinizda bu kelimeleri kullanmayin, biz yazarken size ne hakeret ediyoruz yada argo kelimeler kullaniyoruz.
1- " şekilde ahlaksızlık yapmaz." Simdi biz kimsenin karisina kizina laf söylemedik, ahlaksizlik belki senin ticaret anlayisinda olur önce yazmasini ögren

2- aynı mağduriyeti yaşan başka bir arkadaş şikayet konusu açmış ticketlerine cvp alamadığını ulaşamadığı beyan etmiş
Bir ata sözü vardir baskasinin ..... grime diye bilirsin kendi sorunlarinla ilgilen, hala dolayli kendine arka cikacak ariyorsun

3- daha.net ödemesini yaptığımız ip için birgün demedi sizin ödemesini yapmadığın lisans hizmetiniz var onun için diğer lisansı açmıyoruz..

Daha Düne kadar gelip Daha net icin ahlaksizlar diyen ve bize gelen sensin,

ayrica Biz ne Daha net iz Ne buycpanel ne baska bir sirket kopyasi. Her sirketin bir kendi yönetim sekli vardir , saten bunlarin bilerek bize gelen sensin, biz kalkip silahla sana lisans vermedik.. Haaa neden bize geldin.??

ben sana söyleyim arkadasim, Biz Hosting firman var , bir hizmet veriyorsun, ama kalkip ne lisansini ne hizmetini zamaninda ödeye biliyorsun, bize gelip. yok lisansimi acin pazartesi ödeyecegim diyen de sensin, ve pzt ödemedigin icin kapandiginda msn e giren ve bizi bulan gene sensin. sen bunlari buycpanel veya daha net de yapabiliyorsan neden bize geldin onu anlamadim, demek sana veresiye vererek isinin görülmesini saglayan biziz ki onun icin yoksa paran olsa bu arayislarla bize gelmezsin.

4- Bize sana bu yil basindan beri her lisansda hem erken acma ve ilgilenme iyi niyeti gösterdik hem bazi gecmis faturalarinizi sildik. bir gün kalkip da lisansin günü bitiyor diye ilgilenmedin hep kapaninca gelip msn den yalvaran sensiz acin yok magdur olucam diyen sensin...

5- MSN lere cikilmiyo demissiniz, Hic bir sirket MSN kullanma ve MSN üzeri hizmet vermek zorunda degildir, bu bizim bir iyi anlayisimizdan dolayi acilmistir, ve gerek görüldügünde kullanilmaktadir, türkiye harici Dünyada Msn üzeri Hizmet ve müsteri ile irtibata gecen hic bir Ülkede yoktur, ben sahsen hic görmedim.
Skype olsa tamam derim Bazi firmalar Ticari anlamda kullaniyor ama Msn Görmüslügüm yoktur , bu neden bu bir mana veya eksiklik degildir, bunu bildirmeniz tam anlamsiz.

6- Su an sana lisans acilmama nedeni ise hala gecmis 3 tane faturan var, ne iptal göndermissin nede bildirmissin, Ha diyceksin gene yav ister alirim ister almam size ne.
bize msnden kapanmasin birdaha haberim olsaydi diyen de sen sin, gecmis zamanlarda. ayrica bizim sitede senin hesab Reseller hesabi,. eger normal müsteri hesabi olsa saten senin hic gözünün yasina bakmadan kapatilir hesabinda kitlenirdi, Peki Reseller de neden hemen kapanmiyo, cünkü magdur olacak sen degil senden hizmet alan son müsteri, ki senin nasil ödeme yaptigini , veya nasil duyarsiz oldugunu, bilmeyen kisiler,

Simdi bu konu ile ve yazacagin yazilar icin sana son bir cevap daha
Hesabindaki 3 tane Gecmis ve Iptal talebi bulunulmamis faturanin ödemedigin takdir de hic bir hizmet veya destek verilmez. bu ayni sekilde herkese gecerli. bu bizim hizmetin bozuklugu veya destek yaramaz anlamina geliyorsa evet diyelim, ama isletmemiz bu sekilde. size daha önce de söylendigi gibi , size zorla hic bir hizmet verilmedi. google arasaniz 100 lerce lisans saglayan yerler var. hala bize gelmis lisans larinizi bizde actirmissaniz demekki baska bir is var isin icinde .,

uzun lafin kisansi. Sistemde hizmetlerden dogan iptal edilmeyen faturalariniz oldugu sürece hic bir sekilde lisans acamayiz.

Altta gerekli resimler var

Tesekürler

LISANSLARIN 15 ILE 20 GÜN SONRA KAPATILMIS ÖDENMEDIGI ICIN DEMEK KAPATMASAK HALA APTALLAR UNUTTU DIYE SESIN DE CIKMIYCAK; SIMDI KALKIP DERSIN YA HIC O TARIHDEN SONRA KULLANMADIM. Bu kadar bekletilmesi de dedigim gibi reseller oldugun icin end user degil, ve senden hizmet alanlar burda konu acmasin diye düsünülen bir iyiliktir.