mvk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
piryolu,

tayfana haber mi saldın burda hakaret yok modlar da bunun farkında. ırkçılık en büyük hakarettir insanları arap vs.. diye ayırmak damgalamak hakaretlerin en büyüğüdür. ben burda fikrimi açıklıyorum sana küfür vs etmiyorum ki bana da yakışmaz bu. avukat arkadasa da burdan yazıyorum ADSENSE para kazanma programıdır.
Senin haddine degildir beni elestirmek alevimisin sen. once onu soyle ? alevi toplumu tarafindan herkesin saygisini sevgisi ile yaklasik 5 yildir kendi kulturume hizmet ediyorum ben.

o sitenin giderini biliyormusun oxxide ayni konuyu acdin.. ben bu yol icin ne bedeller verdim biliyormusun yok, Kimler tehdit etti kapima dayandi biliyormusun
sen kalmis burda konuyla alakasi olmadigi halde alevilik felsefeymis sen kim alevilik hakkinda konusmak kim. Alevilerin en buyuk forum kurucusuyum.. okudum arastirdim tartisdim. turkiyedeki en kapsamli alevi forum kurdum.. Aleviligin asini bilmeyen adam kalmis burda alevi kesiliyor..

Burdan yaziyorum r10 yonetimi insan dil irk inanc ayrimi yapiyor.. yazilanlar neden silindi ?