Ben megaupload pek kullanmıyordum. Genellikle rapidshare daha çok beğeniyordum. Tosuncuk Kim Dot Com başına gelen olayları görünce çok üzüldüm açıkçası. O adam okadarda fazla büyük paralar kazanmamış. Sonuçta korsanın sokaklardan pc içine girmesine yardımcı olmuştur. Eskiden asfalt düzeltme makinalarıyla km'lerce korsan cd ve dvd imha edilirdi. Artık bunlar yapılmıyor bile çünkü herkez evinde işi bitiryor. Kim Dot Com eğer yeniden çıkış yakalarsa ve başarırsa ozaman siz görün diyorum. Filesonic'te, fileserve'de geri döner. Hatta hotfile eski günlerindeki gibi bol para dağıtmaya başlar. Şu anki firmalarla olacak işler değil maalesef. Ben turbobit sahibi olsaydım ödül sistemini bir rapidshare veya bir hotfile gibi yapar para babası olurdum. Ama yapmıyorlar yada sermayeleri çapları okadar büyük değil. Unutmayın arkadaşlar şu an dünyada en çok ararnan ve tutulan web siteleri, önce Amerika'da ünlenmiş sonra dünyaya dağılmıştır. Amerikan kullanıcısı'nın gönlünde taht kurmadıkça başarıya ulaşmanız imkansızdır.

Kim Dot Com'a Neler Engel Olur

1) FBI engel olur
2) Paypal engel olur sonuçta paypal özel ticari bir firmadır ve sürekli FBI gölgesinde çalışmak istemez o nedenle paypal yoksa para'da yok demektir para yoksa serverlar su ilemi çalışır hayır
3) ***** sendikası Amerikada çok güçlü bir sendikadır. Siz metal işçisi olsanız yada otomotiv sektöründe çalışsanız sendikanız size ***** sendikası kadar haklarınızı savunmak için çaba harcicanı düşünmezdiniz. Bu sendika amerikada çok güçlü ve istediği yasayı çıkarttırabilir yada istediği kişi hakkında kovuşturma yaptırta bilir

Uzun lafın kısası arkadaşlar Kim Dot Com'un önce bu sorunları çözmesi gerekmekte evet web sitesinde güzel çalışmalar yapmış photoshop ile birde kendi bayarağını beyaz saraya'da kondurmuş fakat bu hayaldan başka birşey değil.

Kim Dot Com senin yanındayız Fakat bu her gece yediğin aşırı abur cubur sonucunda oluşan gazın vermiş olduğu rahatsızlıkla yapmaya çalıştığın bir proje olmasın? Malumun uploader adamın işi zor ve kazançları az milletin kanına sakın girme

Arzular Şelale