Arkadaşlar üniversiteden çıktım adam vardı oradan yapı krediden görevli üniversiteniz ile anlaşmalıyız öğrenci belgeniz ve kimliğinizle 500 lira limitli kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz dedi. Yapacağınız kıyafet alışverişlerinden %25 indirim alacaksınız, ayrıca sinema bilet aldığınızda ikincisini bedava alacaksınız bu kart sayesinde ve öğrenci olduğunuz için hesap ücreti de alınmayacak dedi ben de aldım bulunsun diye başvurdum yani.

Sormak istediğim bu adamların kârı nedir ?

500 liralık alışveriş yaptım mesela bu kartla eve faiziyle mi geliyor bu ücret ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11:12 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:15 --

Arkadaşlar okudum şimdi sahtekarlık yaptılar yani bana ücret alınmayacak dedi ama alınmayacak olan hesap işletim ücretiymiş benden kart parasını alacaklarmış her halükarda öyle yazıyor internette. Ben bu kart çıkmadan bunu iptal ettirmem lazım hemen okuldan uzaktayım şimdi bir buçuk saatlik yoldan geliyorum ne yapabilirim sinir oldum ya neden yaptırdıysam durup dururken.

http://tecrubem.net/yasam/ticari/kre...l-iptal-ettim/

şöyle bir şey buldum kabul etmezsem kartı eğer kurye geldiğinde otomatik olarak şubeye geri dönüp iptal olacağı söyleniyor doğru mudur acil yardım edin moralim bozuldu ya mallaşmıştım 7 saat dersten sonra direk kabul ettik.