Para yattıkten eft geçtikten sonra nasıl gerı alınır? alınamaz işlemde ban yersen herşey gider ama okuduğum kadarıyla
GOOGLE KURALLARI :
12.5 (a) (i) Siz’in IP adreslerinizden veya Siz’in kontrolünüz altındaki bilgisayarlardan başlatılan (ii) herhangi bir para ödemesi, sahte beyan veya son kullanıcıların Reklamlar üzerinde tıklamaları konusundaki istekler yoluyla talep edilen veya (iii) para ödemesi, sahte beyan, veya son kullanıcıların Atıf Olayları’nı tamamlamaları yönünde kanuna aykırı veya başka şekilde geçersiz istekler ile talep edilen tıklamalar ve etkiler yoluyla gerçekleştirilenler de dahil olmak üzere Google tarafından makul şekilde belirlenecek, herhangi bir kişi, robot, otomatik program veya benzer bir cihaz tarafından gerçekleştirilen geçersiz sorgular, geçersiz Atıf Olayları veya Reklamlar üzerinde geçersiz tıklamalar veya etkiler;
(b) Tarayıcılarında JavaScript etkin olmayan son kullanıcılara sunulan Reklamlar veya Atıf Butonları;
(c) Yardım kuruluşları yararına olan Reklamlar ve Google’ın sunabileceği diğer yer tutucu veya şeffaf Reklamlar;
(d) Aralarında önemli sayıda yukarıda (a) şıkkında belirtilen geçersiz tıklamaların da yer aldığı tıklamalar veya
(e) Sizin Web Alan(lar)ınız ile bağlantılı olarak Reklamları görüntülenen ve söz konusu Reklamlar ile ilgili olarak Google’a yapması gereken ödemelerde temerrüde düşen reklam verenlere
ilişkin olarak herhangi bir ödemeye hak kazanmayacaksınız.
12.6 Yukarıdakilerden herhangi biri nedeniyle Siz’e herhangi bir meblağın ödenmesi halinde Google ödemeyi durdurabilir veya Siz’in Hesabınıza borç kaydedebilir.
12.7 Google, bu Sözleşme hükümleri kapsamında Google tarafından size ödenmesi gereken herhangi bir miktarı Siz’in Google’a veya iştiraklerine ödemeniz gereken diğer meblağlardan mahsup edebilir.
Özellikle son 2 maddede yazıyor ben mi yanlış anladım yoksa haksız kazançları geri alabiliyor mu ?