Online İşlemleriniz Düşük Kur ve Güvenle Gerçekleştirilir.2 ay gibi bir sürede piyasada aktif bir rol sahibi oldum ve sanırım çoğu insanın güvenini kazandım.
Sunduğum Hizmetler:
- Webmoney Alım & Satım
yakında...
- Ukash Alım & Satım
Yakında...
- Paypal Alım & Satım
- Paypal Onaylama
- Yurt içi & Yurt Dışı Ödemeler
- Fatura Ödemeleri
- GSM Operatörleri TL yükleme
Çalışma Prensipleri :
Çalıştığım kişiler ile belirli prensipler çerçevesinde çalışırım bu hem kedim hemde müşterilerimin güvenliği için vazgeçilmez kurallardır
- Ödemeleri paypala Aksi Belirtilmediği sürece Bireysel
Ödemeler > Borç Ödemesi şeklinde alırım farklı gönderen kişilere (varsa) kesinti bedeli düşüldükten sonra para iade edilecektir.
- Paypal Adresi Onaysız,Paypal İsmi ile ödeme yapılan isim aynı değil ise işlem yapmıyorum
- Verilen Banka hesap no,Üye No adres bunların yanlışlığından müşterinin kendisi sorumludur ve doğacak bir hatanın sonucunda zarar kesinlikle ödenmeyecektir.
- 10,20,30 trade altı ile çalışmıyorum diye bir kural yok.Fakat risk durumu söz konusu olan üyeden kimlik bilgileri ile faturalı ödeme tahsil edilir ve ödemenin iptali veya yapılmaması durumunda 3 gün müddet sonrasında Yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulur.
Arkadaşlar Hafta içi 15:30 ile 21:00 arası okula oluyorum okulda iken işlemleri mail yöntemi ile yapabilirsiniz (info@aciksari.net) Mailleriniz sms hızı ile ulaştığı için cevaplarda gecikme durumu söz konusu değildir veya (05418553268) telefonumdan ulaşarak yaptırabilirsiniz.
Telefon,Mail ve MSN ile yapılan işlemlerde PM yolu ile üye teyiti yapılmaktadır.Direk olarak işlem talep etmeyiniz.
İletişim: info@aciksari.net (Mail ve MSN)
5418553268 7x24 hizmetinizde
Ödeme alma yollarım:
İş Bankası/Garanti Bankası/ Şans Oyunları/Paypal
R10 a gelmiş olduğum 2 Ay İçerisinde tam
10.000 TL Üzeri İşlem Yapmış ve %100 Müşteri Memnuniyeti ile devam etmekteyim İşte Müşteri Yorumlarından Bazıları:
100$ Paypal bozduruldu güvenilir ve işlem gayet hızlı şekilde sonuçlandı teşekkür ederim.
+ 66 TL Paypal Bozduruldu.
Gayet Güzel Çalışma
Teşekkürler
vcc alındı arkadaştan sağolsun hızlı birisi
paypal bozduruldu. hızlı ve güvenli.
30 tl paypal bozduruldu, güvenilirlik ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Paypal ödemeli Vodafone TL alındı. Anında geldi. Güvenilir kişi
Gerçekten çok hızlı güvenilir bir arkadaş bir sorunumu hemen çözdü teşekkürler..
paypal bozduruldu, sorunsuz işlem, güvenilir arkadaş.
paypal bozduruldu. arkadaşa çok teşekkür ederim bu hızlı işlem için
Paypal bozdurulmuştur. Hızlı işlem güvenilir arkadaş, Teşekkürler
Paypal bozduruldu; oldukça hızlı ödeme teşekkürler.
pp bozdurulmuştur..
hızlı ve güvenilir bir arkadaş, teşekkürler.
paypal neredeyse eş değerinde bozduruldu.az komisyon ve jızlı ödeme için teşekkürler.
arkadaş zıpkın gibi; pp satıldı .. daha hızlısını görene kadar en hızlısı @aciksari !
paypal onaylama + paypal TL alındı saglam olarak alış verişi yaptım memnunum iyi birisi msn adresim
mustafa@sertdemir.org %100 güvenebilirsiniz
PayPal bozdurma işlemi yapıldı.Çok hızlı bir işlem oldu kendisiyle uzun süre çalışmayı düşünüyorum.Hayırlı işler dilerim.
Kesinlikle güvenebilirsiniz diyorum. 65$ bozdurdum önce ödemeyi gönderdi. Ben pp ile gönderirken sıkıntı oldu ona rağmen anlayışla karşıladı. Güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Paypalım dolduğunda tekrar kapınızı çalacam

Hayırlı işler.
85$ bozduruldu. Hızlı ve Güvenilir arkadaş. Teşekkürler
çok tşkler hocam bol kazanclar paypalım oldugumda hep bu arkadaştayım

herkeze tavsiye
Gecenin bu kör saatindeki ilgi,alakası ve çözümü için kendisine çok teşekkür ediyorum. Şans oyunları ödemesi alındı.
93 $ pp bozduruldu, gayet güvenilir ve hızlı işlem yapan bir arkadaş, tavsiye ederim.
20€ paypal bozduruldu.
Saniyesinde Ödeme hesabımda geçti.
çok Güvenilir bi arkadaş!
50 TL Paypal bozuldu. Gayet hızlı ve güvenilir bir arkadaşımız.
Bu zamana kadar sizinle nasıl görüşmedim veya tanışmadım şaşıyorum.
Paypal onaylatılmıştır hemde onaysız paypalımdan ücreti aldı kendisine teşekkür ediyorum. hızlı bir şekilde işlemi halletti sağolsun.