TheConqueror adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle saçma bir yorum olduğunu söyleyerek tezlerinizi tek tek çürütmeye başlıyorum. Apple'ın stratejisi zaten optimizasyondur. Bu yüzden telefonunuza bilgisayardan sadece ve sadece resim atabiliyorsunuz , itunes kullanmadan müzik atamıyorsunuz Apple'ın ürünleri dışında ürün kullanamıyorsunuz. Bu denli kapalı olmasının tek sebebi optimizasyondur çünkü telefona dışardan mudahele ederseniz o optimizasyon yalan olur. Android telefonlarda ise telefonun işletim sisteminin config dosylarına bile ulaşıp düzenleyebiliyorsunuz. Bu denli özgür bir ortamda çok normal optimizasyon konusunda daha yüksek donanım istemesi ki telefon fiyatına bu yansımıyorsa bizi ilgilendirmiyor. Bu 1

2.dediğiniz şey tamamen kişiden kişiye değişen bir durumdur bana göre S3 ideal büyüklükte bir telefon hem işlemleri rahat yapma hemde kullanma açısından. Bu sizin isteğiniz s3 ün büyük bir kaybı falan yok ortada bu 2

3.dediğinizde kişiden kişiye değişir Galaxy S bile iphone'lardan çok daha hafif bir telefon yere düştüğünde sorun olmadığı sürece isterse plastik yapsın ki plastik değil telefonlar bu 3

Android özgür işletim sistemi tek firmaya bağlı kalmaması hızlı gelişmesini sağlıyor. Android'in sadece donanımsal sınırlamaları var bu sınırları aşan firmalar kullanabiliyor. Telefon kullanırken sadece ben de var havasında gezmek içinmi kullanıyoruz işlevselliği için mi tartışılır

Son dediğiniz ise yalan yanlış bilgilerle dolu. 3gs kullanıcıları ios 6 ' yı felan kullanamayacak bırakın 6'yı 5'i bile dogru düzgün kullanamıyorlar. Yakın arkadaşımda 3gs var ios 5'i yüklediğinde abartısız söylüyorum ekran kilidi 15 saniyede açılıyor. Kullanmaktan kastınız bu mu acaba? Geçmiş telefonları iphone çöpe atıyor sahip çıkan bi sistem varsa o android'dir. 3g şuan güncelleme almıyor ve çöp telefon haline geldi aynı şekilde 3gs'de büyük ihtimal bu sene çöpe gider 5'i bile kullanamıyorlar dogru düzgün çünkü. Halbuki android'de böyle bir durum söz konusu dahi değil. En eski telefonunuza göre firmayı beklemeden kendiniz yükleyebilirsiniz. Şuan benim telefonuma daha 1-2 ay sonra resmi olarak cıkıcak Jelly Bean işletim sistemini kurabilyorum Samsung'a bağlı değilim bana güncelleme vermese de kendim yükleyebiliyorum bu da son. Selametle , araştıralımi bilgilenelim , yanlış bilgilendirmeyelim
Aslında durumua şöyle bakmak gerek iphone apple ios üzerine çalışan bir firma ve telefonlarını fason yaptıran bir firma,samsung ise telefonunu yapıyor yazılımı dışardan alıyor, ios ve android kesinlikle karşılaştırılamaz bence zaten iphone enbüyük kozu bu ve bunu android gibi butun firmalara dağıtmak yerine sadece kendisi kullanıyor ki dağıtırsa iphone yalan olur zaten...
2- Buyukluk konusu ise insanları biraz rahatsız ediyor,tek elle kullananda var kullanamayanda zaten iphone tek elle kullanılmasına göre tasarlanmış ama s3 öyle değil ekran büyüklüğüne önem verilmiş mesela ben tek elimle s3 kullanamıyorum zorluyorum ama bu seferde sağda soldaki düğmelerine basıyorum ama kimisi kullanır kisimisi kullanamaz,
3- plastik kaplama olması görsel olarak eksi puandır, bilmeyen birisinin eline iphone 5 ve s3 verin tasarım ve kullanılan malzeme kesinlikle iphone der,bence iphone 5 tasarım güzel ama arka kapağın aleminyum olması kötü çünkü aleminyum hafif ve iletken olamsının avantajının yanında çok çabuk çizilen bir maddedir,
son olarakta yalan yanlış bilgiler vermekten ben sizi kınıyorum bunu daha düzgün bir terimle ifade etseniz daha yakışı kalır, ben iphone 4s , eşim s3 kardeşimde 3gs mevcut ve şunu unutmayın ios 6 ile cihazlar dahada hızlandı,3gs artık kaç senelik telefon halen daha çok güzel kullanılıyor, samsungun bırakın 3gs ile çıkan modelini s3 bile 1500 tl lere düştü şuan iphonenin 2 sene önceki iphone 4 le aynı paraya satılıyor buda kalitesini ve değerini gösteriyor zaten,3gs 10-15 saniyede açılıyor olayı baktığınız telefonda sorun vardır,sizce 15 saniyede bir sayfa açan cihaza kim ne kullandırır bu mantıklı birşeymi ve ios 6 cihazlarda özellikle sayfa hızlarında artış oldu bu...
Telefon olarak birkaç fazla özelliği olduğu kesin ama 700,000 aşkın uygulama sayısı ile iphone herzaman hep en tepede olucaktır, s3 çıkar 2500 tl ye satılır ve her ay düşüşe geçer sonra demode olur gider bu hep böyle olmuştur ama iphone resmi satışlarına başlar ve bir üst modeli çıkana kadar o fiyattan geri gider, benim iphone 4 telefonumu 1 - 1,5 ay önce 1150 tlye sahibinden.com da sattım ve iphone 4 için konuşuyorum 4s de değil, s3 te sıfırı 1600 tl ikinci eli nekadar bilemiyorum telefonun değerini böyle hesaplıyorum,
Bu arada s3 kesinlikle kötü bir telefon değil ama ios unda şuan dünyada rakibi yok...