bayGaReZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mp3 dosyasından bilgi çekmek yerine daha basit mantıklar yürütün.. Örneğin, panelinizden şarkıcı ekleyebileceğiniz bir alan yapın. Ekleme işlemi sırasında bu şarkıcıya ait genel bilgileri, resim, isim, doğum tarihi, hayat hikayesi vs gibi istediğiniz kadar bilgi girin. Daha sonra bu şarkıcıya şarkı ekleyebileceğiniz bir alan yapın. Bu alanda şarkı eklerken, şarkının sözlerini de yazabilirsiniz.

Daha sonra yayın listesini yapacağınız bir sayfa olsun panelinizde, listeden şarkıları seçip kaydedin ve ana sayfanızda veritabanından bu bilgileri çekin. Şarkı çalarken aynı anda isterseniz şarkı sözü, şarkıcının hayat hikayesi, dün akşam yediği yemek, en son ne zaman tuvalete gittiği gibi bilgiler bile gösterebilirsiniz.
Merhaba mantık olarak bu biraz daha ağır kaçıyor çünkü sanatçının biyografisinden tutup şarkı sözüne kadar çok uzun ve zahmetli bir iş olarak görüyorum bunu çünkü 24 saat boyunca radyonun başında duramıyoruz malesef o an bunları ekrana bastırmak için şuanda yayındaki sanatçı vs.vs. diye seçim yapmak yerine bence mp3'ün bilgilerini çekmek daha mantıklı geliyor bana ilginiz için teşekkür ederim fakat bana gerekli olan şuanda bu değil görsellik ve içerik olarak güzel fikir ama o kadar bilgim yok malesef bu konuda bu yüzden yardım isteğinde bulunuyorum