mert2407 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi geçin, yani botmix falan unutun. Emrah beyin sırf verdiği kaliteli destek için bile alınır. ;)
O sizin aynadaki yansımanız :) Çok teşekkür ederim.

DeamoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda konuyu açtın hayırlı olsun dostum, gerçekten çok başarılı bir sistem herkese tavsiye ederim saolsun emrah dostumun sayesinde elimi bile sürmeden sitelerim güncelleniyor :D
Sonunda... aynen :) Teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olur inşallah.

xfiles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum bu sistemin tam ne oldugunu anlamdim ama bot gibir sey galiba yinede kayit oldum fakat site ekleme sirasinda benim 1yildir kullandigim haber yazilim 4.0 var ama ekleyemiyorum cunku listede yok gercektende cok super birsey olmus harika ustu bir yazilimin'a benziyoor ellinize saglik
Evet "bot". Sadece diğer özel olarak yazdırdığınız botlara nazaran çalışma esnasında farklı uygulamalarda sunuyor size. Tabi daha da fazla bot seçeneği sunuyor. Bahsettiğiniz yazılımı Botmix destelememekte. Yani bunun entegrasyonu yapılmadığı için ve maalesef ki haber sistemlerini destelemek "şimdilik" aklımda olmadığı için sanırım bu siteniz ile deneme fırsatını size sunamayacağım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

triposi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler, bol kazançlar.
Teşekkür ederim, antishare :)

Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun,her zaman on numarasın biliyosun zaten :)
Teşekkür ederim Ufuk. Ne yalan söyliyim sen söyleyince bi farklı oldu. :))

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar bol kazançlar
Sağol Oğuz abi teşekkür ederim. :)

-- PHP öğrenme aşamasında altımda senin imzan var. Yardımlarını unutmadım, unutmam mümkün değil.

Hatay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düne kadar arkadasi tanimiyordum.
Deneme amacli siteye üye oldu kurulumda sorun yasadigim icin destek talepi yaptim. 10 dakika icinde cevap alinca sasirdim Kullandigim baska bot sitesinde 10 dakikayi birakin 10 saat icinde cevap almak mucize cogu zaman 24-48 saat bekledigim oluyordu.
Arkadas sagolsun cok cana yakin hemen yardimci oldu ve o kadar isin icinde samimice bir kisa sohbetimiz oldu.
Buda bana sunu kanitladi. Arkadas karisisindakine Para ödeyen müsteri olarak bakmiyor arkadasca samimice yaklasiyor. Baskalarini bilemem ama benim icin cok önemli. Baskalari gibi Parayi alayim gerisini salla yapmiyor.

Yardim icin hemen özel telini verdi ve her zaman araya bilecegimi söyledi... Ben iste buna müsteri hizmeti derim... suan baska systemde anlasmam var biter bitmez Forza Botmix :)

Saygilar
Gürkan
Memnun bırakabilirsem ne mutlu bana.

Botmix'in son zamanlarda bir çok kişi destek konusunda şikayetçiydi bunu inkar etmiyorum edememde. Ama sebepleri vardı ve sebebinide defalarca açıkladım ve sonunda somut şekilde ortaya koyabildim. Bu güne kadar kimseyi mağdur etmedim, hizmette problem yaşattıysamda yaptığım geri ödemelerle en azından bunu telafi etmeye çalıştım ki hizmette yaşattığım kesinti benim özel hayatım yada keyfim kederim için değildi. Bunu gösterebilmem, insanlara en azından kendimi tekrar kanıtlamam kanıtlayabilme çabam benim için yeterli.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Ergün adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen yaparsinda guzel olmazmi hayirli olsun tekrardan :)

Birde Emrah su vk videolarini kendi playerimizde veya Botmix uzerinden oynatabilirsek cektigimiz videolari cok guzel olur biliyorum yaparsin sen :)
Ergün abi seninle uzun zamandır görüşemiyoruz. Yerin hazır bi üyelik bi destek talebine bakar benim için biliyorsun.

Bu tarz kendi playerında oynat olaylarını eski sürümdede desteklemedim. Yeni sürümdede olmayacak abi maalesef.

Yarın güzel bi önlem alacaklar ve bunun geri dönüşü olmayacak, tıpkı şu kapatılan film hosting siteleri gibi (videobb vs.) olacak sonu. O yüzden ben bunlara hiç sıcak bakıp yapmadım. :)

Çok teşekkür ediyorum. :)

OnlineiZLeyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlık hocam. eski müşterinim. en sağlam alt yapı ile tekrardan farkı yaşatmaya başlıyorsun. hadi tüm millete hayırlı olsun..
Asıl ben teşekkür ederim. :) Hayırlısı olur inşallah.

Haramiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline saglık emrah kendim yüklememiş olsam kesinlikle kullanırdım
Çok teşekkür ederim.

djhayal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi denemek için üye oldum ama benim yazılım yokmuş önceki botmixte vardı. Daha önce kullandığım için biliyorum çok kaliteli bir hizmet sunuyor arkadaş, hayırlı uğurlu olsun.
Çok çok teşekkür ederim, yazılımı öğrenmek içinde bir pm gönderiyorum. :)

Bronzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emrahı yaklaşık 1 yıldır tanırım 1 yıldır botmix paketi kullanıyorum diğer bot sistemleride mevcut elimde fakat botmix gibisi şuanda yok helede v2 versiyonunda allah yolunu açık etsin sanalda kaldıgımız sürece kullanacağım tek bot paketidir.
Çok çok teşekkürler. :)

VolkanDobriceli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçektek süper bişey Bismillâh diyip Emrahla başladık ilk ticaretimize r10.net de hadi hayırlısı olsun bakalım.

1 adet botmix alınmıştır.
Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim. :)

ES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrik etmekten başka diyecek bir şey diyemiyorum hatta mükemmel...
Çok teşekkürler.

HaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun Emrah :)
Sağolasın. :)