Hakan bey sana ödeme yaptığımız lisans hala aktif değil.. sen konu ile ilgisiz belge vs üreteceğine sen ödemiş olduğumuz paypalı geri iade et veya lisansı aç..
sen doc yayınlamışsın ama o belgede türkler hakkındaki düşüncelerinide yayınlayaydın millet senin ne olduğunu bileydi bari..
sen değilmisin türklerle ticaret olmaz.. türklere paypalı kapatıyoruz.. türklerden çok çekiyoruz.. hatta birinde iyiden iyiye tepem atmıştı baktınki msnde iş kötüye gidiyor alttan almaya başladın ortamı yumuşatmıştın.. ha benim azımın behrizi pek yoktur.. sen türklüğünden utanan bir adamsın bunu her fırsatta belli ediyorsun.
birde yanına yandaş almışın.. muzeffer bilişim.. r10'nun en hikaye adamı.. kendi hikaye olmayan firması hikaye.. altı üsttü hikaye.. okadar hikayeki beni telde tehtit edip.. o tehtidi yerine getirmeyecek kadar hikaye.. okadar düşük kalite. onun açtığı alakasız konuya cvp bile yazmıyorum..umarım r10'yöneticileri alakasız konu hakkında gerekeni yaparlar..
ha unutmadan.. ikide bir sanki tehtit eder gibi.. türkiyede satışları durduracağız bu gidişle vs diyosun.. sanki bu insanlar sana muhtaç sanki bir ayrıcalığın var.. sen nesinki yahu.. allah aşkına sen cpanelin partneri bile değilsin.. asıl edepsizlik senin gibi türklüğünden aciz türklüğünden utanan bir adamdan alış veriş yapmak..
çok uzatma paypal ödememizi geri iade et..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28:14 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:51 --
Ödeme dekontumuz 85.153.53.67 için 2.
http://www.nettescil.com.tr/paypal.png gün oldu açılmadı ve geri iade olmadı