Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihazlardan bahsedilmesinin sebebi logları temizlediklerini düşünen bu arkadaşların şu anda formu okuyor olması ,
Konuda biz hatamızı inkar etmiyoruz ancak sunucu yeni bir sunucuydu ve ilgili tüm şifreler değişti. Hata büyük sonuclara yol açmadan düzeltildi.
Bugün bunun gibi bir çok rahatsızlık verici yöntem mevcut. Kapının açık olması hırsızın içeri girmesini haklı çıkartır gibi bir yazı yazmışsınız bir yerde.
Ancak bir kilit varsa ve siz bunca yıldır bizi biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla tecrübeye dayanarak söylüyorum bir anahtar her zaman bulunur.
Ama bu kadar kolay olmamalıydı evet haklısınız. Ancak ne olursa olsun bu suçtur ve sonuçları çok ağırdır.
orada insanların verilerine zarar veren karaktersizi savunmuyorum ben, demek istediğimi kısmen anlamışsınız ancak açık kapıdan girecek hırsız çoktur, siz kapınıza gerekli güvenlik önlemlerini alır gerekli kilit mekanizmalarını takarsınız yani üstünüze düşeni yaparsınız bu şartlarda böyle bir talihsizlik yaşanırsa o zaman vicdanen rahat olursunuz tabikide her kilidi açacak bir anahtar bulunur en yüksek güvenlik sistemli binaların, kasaların ve cihazların soyulduğunu çok duyduk, ancak sizinde dediğiniz gibi o kadar basit olmamalı.Ben hakkınızı aramanıza atıfta bulunmadım ancak bunun gibileri çokça bulunur, az önce dediğim gibi açık kapıdan girecek hırsız çok, örneğin her gün iş yerini kapatıp eve geliyorum, ben otomatik kepengi indirmesem, alarmı devreye sokmasam ve bunun sonucunda bir hırsızlık olayı yaşansa hatayı kendimde ararım fakat tüm bunları yapmış olmama rağmen böyle bir talihsizlik yaşanırsa o zaman derim ki ben üstüme düşeni yaptım en azından işini zorlaştırdım çok kolay olmadı, elbette bu hırsızı koyverin gitsin demek değil hakkınızı elbette arayacaksınız ama bu durumlarda en önemlisi olanlardan ders alıp gerekli önlemleri almak, tekrar geçmiş olsun.