Site adresi :Pm ile verilecektir.

Site için istenen fiyat : 550 TL

Sitenin açılış tarihi: 4 Ay

Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi İzleme Sitesi

Günlük hit sayısı, kaynak link: 600 - 1 K Arası

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Aylık | PR 5

Alexa Değeri 499 K | TR Alexa : 6.617

TrustRank Değeri 2.781

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik

Hosting dahil midir: Kısa Süre İdare Edilebilir

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress | TrendDizi Teması

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok

Domain Kayıtlı Olduğu Yer İHS

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Öncelike belirteyim siteyi ilgilenemediğimden dolayı kısa süre önce satayım dedim istediğim fiyatı veremediklerinden dolayı vazgeçtim az biraz ilgilendiğim an site hit olarak direk bana getiri yansıtmakta fakat şu sıra acil ihtiyaçtan ötürü satmak zorundayım. Siteye koyduğum dizi bölümlerinin hepsini kendim el ile Youtube Accoun'tuma yükledim sitenin en kötü gün 600 Civarı Tekil Hiti bulunmaktadır ve içerik sayısına göre hiti çok iyi durumdadır. Ayrıca sitenin 18 K Facebook sayfası ve 500 Kişilik Twitter Sayfası vardır ve alan kişiye bu sayfalar verilecektir. Ciddi emek ve para harcanmış bir heves ile açılan bu siteye emin olabilirsiniz ki istenilen fiyat belkide daha fazlazı harcanmıştır. Fiyat olarak bu rakamı son fiyat çekiyorum ve uygun olduğunu düşünüyorum ihtiyaç dolayısı ile satış acildir.

Düzenli makale alımı yapılmış olup henüz iki yere ödemesi yapıldığı halde makale verilmemiştir. Ayrıca yine bir arkadaştan seo paketi aldığım halde ilgilenemediğimden makaleyi yazıp da başlatamadım fakat ödemelerini yaptım yani hazır dizileri ekleyerek hit alacağınız anahtar teslim site

Ayrıca site yeni dönemde başlayan bir çok dizide ilk sayfalarda yer almakta ve düzenli izleyenlerden yorum almaktadır.

Youtube aramalarında yine sevilen bir kaç dizinin tüm bölümleri kendi yüklediğim videolar aramalarda ilk sıralarda çıkarak orada da linklerim olduğu için duyulmuş bir adrestir. En kötü youtube 'daki bölümlerin izlenme oranı 2K üstü ve toplam izlenme oranı 160 K civarıdır.

Sitede ilk defa 3 hafta önce link satışı yaptım ve sayı olarak 8i geçmedim bulunan linklerin zaten 5 tanesinin süresi 1 hafta sonrasında bitecektir ve diğerleri de 2 aylık olduğu için direk alan kişi hiç birşey yapmasa verdiğini link satışından çıkarabilir.

Pm istemek için geri dönüş yapmayan kişilere pm atmama hakkımı saklı tutarım. Şimdiden alacak kişiye hayırlı olması dileğiyle...