Bak hakan bey sen alınganlık gösteriyosun.. burda sadece açılan ilk konuda açan arkadaş lisansın ödemesini yaptığını ve lisansın aktif olmadığını yazmış.. haklı olarak bende 2 gündür müşterinin ödeme yaptığı halde lisansın paypal üzerinden ödemesi yapıldığını halde açılmadığını en kısa sürede inş sorunun çözüleceğini yazmışım..
siz alınganlık göstererek hiç olmadık şeyler ile cvp veriyosunuz.. burda 2 gündür lisansı alınan müşteri mağdurmu.. mağdur.. müşteri dönüp dönüp abi lisans hala açılmamış diyip sıkıştırıyormu sıkıştırıyor..
yani sistemde sıkıntı olabilir vs olabilir bunlara zaten birşey yazmadım..en kısa sürede çözüme ulaşmasını yazmışım.. kaldıki bu şikayet konusunu ben açmadım..açan arkadaşta açmakta haksız değil.. neticede mağdur. burda size düşen ileri geri konuşmak değil.. burda size düşen lisansları aktif etmek..
diyorsunuzki bana.. siz diyorsunuz lisanslarınızı düzenli ödemiyorsunuz ya durdurulmuş yada silinmiş vs.. siz işi bilmiyorsunuz demekki.. burda benim müşterim cpanel lisansını bizden talep eder bizim almamızı isterse biz alırız.. ama sunucu parası geciktirir lisans parasını geciktirir ise ben o parayı size ödeyemem.. çünki müşteri çekip gidebilir ödediğim lisans ücreti firmaya malolabilir..
butip şeyleri çokkez yaşadığımız içindirki.. biz müşteri cpanel lisans ücretini ödemeden lisansı asla aktif olmaz ve güncellenmez.. hatta ben çok müşterime sunucu ödemesini geciktirebilirsiniz bikaç gün ama lisansı geciktirmeyin çünki biz lisans parasını peşin ödemek zorundayız diye ikaz ediyoruz ben ve arkadaşlarım.
siz bunu anlamıyorsunuz ve durdurulmuş lisanslarınız var.. takip edin vs diyorsunuz.. durdurulabilir siline bilir bu benim sorunum değilki..bu müşteri sorunudur..
neyse daha çok sertleşmenin alemi yok..
selamlar
Merhaba
ilk önce burdaki konu diger konuyu acan kisiyi ilgilendirmez, her sorunu olan kendisi yeni konu acabilir, r10 da sikayet acma SINIRLI oldugunu sanmiyorum,.
sizin konu ise doc da hic bir degisiklik yok okursaniz, size her zaman her an ödemeden gecmis zamanlarda acilmis, ve ileri tarihte ödemeniz icin beklenmis hatta o ödemeyi bile unuttunuz, ki gelelim simdi gene ayni hikaye, siz VT kaybi olmadan bannlandiginizda gene lisansiniz ödenmemisti gene biz acik biraktik, simdi siz size duyulan güveni sarstiniz, biz neden ilgilenmediginiz ürünlerinizi silelelim, biz siliyoruz, bir seferlik diye aradan 3 hafta geciyo yeniden siparis veriyorsunuz. biz bunlara da göz yumduk. uzun lafin kisasi, acik faturaniz varken hic bir sekilde lisans acilmaz size, bizden almak mecburiyetinde degilsiniz, zorla size üründe vermedik,. ister buycpanel ister diger disbritorlerden alirsiniz, yanliz dikkat edin orda ne msn ne baska yönden yazarak yok kartim yeni, yok paypal den olmuyo, yok müsteri ödememis bunlari hic takmazlar, aninda kapatirlar.
burda yazmissiniz ama tam mantik disi bir yazi
siz bunu anlamıyorsunuz ve durdurulmuş lisanslarınız var.. takip edin vs diyorsunuz.. durdurulabilir siline bilir bu benim sorunum değilki..bu müşteri sorunudur..
Beyfendi senin müsterini biz tanimayiz, sen alip baskasina veriyorsan demek ticaret yapiyorsun, buda demektirki seni baya ilgilendirir, cünkü bizde hesabi olan müsterin degil sensin, Buna da itiraz edicek halin yok,. nasil lisansim kapali diye burlarda yaziyorsan ozaman ayni sekilde yaz burdan lisanslarim var ödemedim müsterinin beni ilgilendirmez diye nasil bir sacmalik bu
Tesekürler