bak sen hala yanlış konuşuyorsun.. kardeşim ben ödeme yaparım lisansı uzatırım uzatmam bu benim meselem sanene.. seni ne ilgilendirir.. müşterim ödemesini yapar uzatırım yapmaz uzatmam..
sen uzattığım lisansı aç ilk önce.. heray uzattığımız lisanslar birgün ikigün geç açılıyor... siz bunu alışkanlık haline getirdiniz..
allahtan tüm lisanslarımızı sizden almıyoruzda çok sıkıntı çekmiyoruz..sen bana laf üreteceğine 2gün önce alınmış lisans hala aktif olmadı ona cvp ver..
sen kendini çok bilmiş sanıyorsun hep övünüyorsun.. ve senle ben 2 kez türklük tartışması yaşadım sen biliyosun msn de.. hatta bir ara iyiden iyiye türklükten dem vurmaya başladın..
diğer arkadaşın açtığı konuda ben hakkım olanı yazdım..çünki açan arkadaş lisansının aktif olmadığını dile getiriyordu bende aktif olmadığını ve hakan beye ulaşamadığımı inş sorunun biran önce düzelir diye yazdım.. birgüne yakın r10 da cvp dahi vermediniz..
ödemesini yapan müşteri benden panele girmediği için sıkıştırıyorsa bende sizi sıkıştırrım.. ben oraya paypal ödemesini koydum ödemeyi geri iade et..git başkalarına panel sat..
NOT : kendisi beyefendi türkçe konuşabilir türkçe yazadabilir.. ama inanın bana avrupalıdan daha avrupalıdır..Ne demek istediğim gayet açık..
Geri idademizi yapın r10'da konuyu kilitlesin..
selamlar
Merhaba
Ilk öncelikle bu konuya ilgi duyup okuyanlar önce bastan sonra bu yazilan aciklamalari tam okusun anlasin daha sonra da bu linkden DOC u indirin ve tamamini okuyun artik tek tek yazilanlara cevap yazmiyorum bizim konusmalarda ne gizli ne saklimiz vardir madem arkadasin dedigi gibi hata bizde lütfen sabirla indirin doc eklentiyi okuyun isterseniz cay icin yaninda faturasini bana sahsen bildirin ödücem , artik böyle ticaret yapan kisilarin gercek yazismalarini sansürsüz okuyun bizdekileri. birde haksizsak yazin bizde sucumuzu bilelim, demek gercekten biz bu isi yapamiyoruz demektirki bende burda söz veriyorum ne r10 nede baska bir yerde turkiyede sahsen satis yapilacaktir, bu kadar da olmaz..
Tesekürler
DOC INDIR eger doc acamayan varsa bildirsin pdf yapicam üsenmeden!!!!
Tesekürler