BurakH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şahsın şimdi hatırladım siz bilgilerini yazınca, kendisi bizden 4-5 defa farklı isimlerle farklı domainlerle metin2 oyunu için sponsor hosting almak için uğraşıyordu. Her defasında da uyarıyordum 1 kişiye sadece 1 sponsor hosting veriliyor diye ama laftan anlamıyordu. Ayrıca perl scriptle de sunucuyu bypass etmeye çalışmıştı ve becerememişti ve hesabını kapatmıştım. Eğer gerçekten bu olay mahkemeye gidecekse bende gerekli yardımı sağlarım. Geçen sefer annesi yahut babası kulağını çekmiştir ama 2. kez tekrarında aklı başına gelir. Sonuçta birileri ciddi bir emek veriyor ve binlerce sitenin sorumluluğunu alıyor ve birisi de gelip bu emekleri hiç ediyor. Hiç olmaması gereken bir durum.
Bu tür çocukça oyunlarının bedeli çok ağır olacağı kesin sonuçda her sunucuda açık vardır yok diye birşey çok zor. Gözden kaçar insan hatasıdır. Ben tam 15 yılımı verdim bu şirkete ve müşterilerimiz bilir uyumadan çalışıyoruz yıllardır 2 tane çocuk gelip bilgilerimizi çalığ keyfine dağıtsın diye değil. Mahkemeden sonra çeşitli kanıtların tamamını paylaşacağım ava gidenin nasıl avlandığını izlemek çok keyifli olacak