GoldenShark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açığının halen devam etmediğini ne biliyorsun ? whmcs panelinde root ve reseller şifreleri barındırma whmcs configuration.php adresindeki verilerini çekerek daha sonra db dosyalarına ulaşarak yapmış bunu tüm siteleri tek bir cgi'ya yönlendirerek bütün şifreleride değiştirmiş ve suspendlemiş bunu yapanın yaşıda 14-15 internet cafeden yapıyor son olarak sakaryada oturuyor ben yaklasık 1hafta önce bu vatandaşı savcılığa verdirdim cıkan sonuçlar bunlar birde annesi ile babası ayrı bu velet 18 yaşından kücük oldugu icinde şahsa birşey olmuyor sadece aileye tazminat davası açabilir düzgün bir hukuk avukatı diğer şekilde bi sonuc alamazsın .

İyi forumlar
Bu şahsın şimdi hatırladım siz bilgilerini yazınca, kendisi bizden 4-5 defa farklı isimlerle farklı domainlerle metin2 oyunu için sponsor hosting almak için uğraşıyordu. Her defasında da uyarıyordum 1 kişiye sadece 1 sponsor hosting veriliyor diye ama laftan anlamıyordu. Ayrıca perl scriptle de sunucuyu bypass etmeye çalışmıştı ve becerememişti ve hesabını kapatmıştım. Eğer gerçekten bu olay mahkemeye gidecekse bende gerekli yardımı sağlarım. Geçen sefer annesi yahut babası kulağını çekmiştir ama 2. kez tekrarında aklı başına gelir. Sonuçta birileri ciddi bir emek veriyor ve binlerce sitenin sorumluluğunu alıyor ve birisi de gelip bu emekleri hiç ediyor. Hiç olmaması gereken bir durum.