CMSsonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslinda sizin bir sirket sorunu ama madem bukadar cok havalandiniz ben yazayim cevabinizi biktirdin bu yanli yazmalarindan.

1- Bize geldiginden buyana msn olsun diger yollarla cok bilgiclik gösterdin fikirler yürüttün, yok iptal tusunuz yok iptal tusu olmayinca nasil iptal edeyim gibi

2- senin msn den yazmanla 3 gün sonra sistemlerde her ürüne iptal tusu kondu,.

hangi bir ürüne iptal tusunu kullanarak simdiye kadar kullanmayacagini bildirdin veya iptal ettirdin?

3- bu tarihde 23/02/2012 00:21 hesabinizda tamami 10 olmak üzere acik faturaniz bulunuyordu bazilarini gene biz sildik yok müsteriniz ödemiyormus yok gec geliyormus,

4- Su an itibari ile ödenmesi geciken hala 3 faturaniz var sizede bildirildi,. acik faturaniz bulundugu sürece hic bir hizmetinizi acmiyoruz, bunun gizli sakli bir yani yok, bizi aptal sanmanda hos degil sistemde neler nezaman yapildigi belli

5- Sisteme giremiyorum demissiniz su saat itibari ile turkiyeden giren ve siparis veren sayisi 43 , bunlar nasil giriyo peki, demek sizin ya ip niz banlandi, yada güvenlik de cookies de banlandi, hic denedinizmi baska bir internet girisinden????

Hesabinizda su an

1- Cpanel VPS Monthly - 85.153.53.69 (05/09/2012 - 04/10/2012)
Ip: 85.153.53.xx

2- Cpanel VPS Monthly - 85.153.53.70 (16/09/2012 - 15/10/2012)
Ip: 85.153.53.xx

3- Cpanel VPS Monthly - 85.153.53.160 (15/09/2012 - 14/10/2012)
Ip: 85.153.53.xxx

Bu belirtilen tarihte sisteme girmissiniz

Date: 22/09/2012 19:47
IP Address: 94.123.187.140
Host: 94.123.187.140

Peki bu 22-09-2012 tarihinden önce cokmu mesguldünüzki kendi ürünlerinizi ve faturalarinizi kontrol edemiyorsunuz,. iptal veya ödeme gecemiyorsunuz, burasi sizin bedava imkanlar sitesi degil, öder kullanirsiniz ödemez iptal ettirirsiniz, okadar basit,.

düne kadar tema yaptim adam ödemedi yalanci diye bagiriyordunuz, r10 da, siz önce kendi aldiginiz hizmeti düzenli ödeyin ve düzenli iptalini yapin hic bir sorun cikmaz

Kolay gelsin
bak sen hala yanlış konuşuyorsun.. kardeşim ben ödeme yaparım lisansı uzatırım uzatmam bu benim meselem sanene.. seni ne ilgilendirir.. müşterim ödemesini yapar uzatırım yapmaz uzatmam..

sen uzattığım lisansı aç ilk önce.. heray uzattığımız lisanslar birgün ikigün geç açılıyor... siz bunu alışkanlık haline getirdiniz..

allahtan tüm lisanslarımızı sizden almıyoruzda çok sıkıntı çekmiyoruz..sen bana laf üreteceğine 2gün önce alınmış lisans hala aktif olmadı ona cvp ver..

sen kendini çok bilmiş sanıyorsun hep övünüyorsun.. ve senle ben 2 kez türklük tartışması yaşadım sen biliyosun msn de.. hatta bir ara iyiden iyiye türklükten dem vurmaya başladın..

diğer arkadaşın açtığı konuda ben hakkım olanı yazdım..çünki açan arkadaş lisansının aktif olmadığını dile getiriyordu bende aktif olmadığını ve hakan beye ulaşamadığımı inş sorunun biran önce düzelir diye yazdım.. birgüne yakın r10 da cvp dahi vermediniz..

ödemesini yapan müşteri benden panele girmediği için sıkıştırıyorsa bende sizi sıkıştırrım.. ben oraya paypal ödemesini koydum ödemeyi geri iade et..git başkalarına panel sat..

NOT : kendisi beyefendi türkçe konuşabilir türkçe yazadabilir.. ama inanın bana avrupalıdan daha avrupalıdır..Ne demek istediğim gayet açık..

Geri idademizi yapın r10'da konuyu kilitlesin..

selamlar