Arkadaşlar en başta söylemek istediğim şey arkadaş ilgili bir satıcı. Bir sorunuz olduğunda cevaplıyor zaten telefonun özelliklerini de yazmış açık açık. Ben üründen bir adet aldım ve içime sinmediği için geri iade ettim. Arkadaş bu konuda da sözünün eri biridir. Benim bakış açımla telefon için şunları söyleyebilirim. 330 liraya almak için güzel bir telefon. Ama beni rahatsız eden bir kaç şeyde yok değildi. Öncelikle benim gözüme çarpan en bariz hata ş ve ç karakterlerinin altındaki nokta harfin tam altında olması gerekirken harften uzak duruyor. Örneğin(c,) gibi ama tabi biraz daha aşağıda oluyor o nokta. Böyle bir font hatası var. Onun dışında Temel olarak 3 tane yazım hatası gördüm ben. Birincisi önemsiz ikisi önemli bana göre. Bir tanesi ayarların içinde parlaklık yerine "paelaklık" yazıyor. Diğerleri ise menüde Saat yerine "Seat" ve Hava Durumu yerine "Have Durimu" yazıyor aslında bunları arkadaşın koyduğu resimde detaylı incelerseniz görebilirsiniz ama ben telefonu aldıktan sonra gördüm. Bu hataların dışında görüntü kalitesi ve ekranı gerçekten güzel. Sesi kendi hoparlöründen çok iyi gelmedi bana ama kulaklıkla dinlediğinizde gayet tatmin edici. Zaten surround, bass güçlendirme gibi 3-4 opsiyon daha var onları açtığınızda kaliteli bir ses elde ediyorsunuz. Menü geçişleri falan zaten orjinaline sadık kalınarak yapılmış. 330 liraya almak için çok güzel bir telefon ama benim içime bir türlü sinmediği için ben geri iade ettim. Elbette bu fiyata alınabilecek en iyi taklittir belki ama tam kusursuz sayılmaz. Kasası ve ağırlığından anlamaz kimse. Donanımsal olarak da test etme şansım olmadı açıkcası. Ama bahsedilen özelliklere göre fiyatı gayet makul. Telefonu ingilizce kullanırsanız bu sorunları çözebilirsiniz belki. Neyse arkadaşlar lafı çok uzatmayalım benim görüşlerim bunlar. Fiyatına göre gerçekten güzel telefon ama ben fazla takıntılı olduğum için geri iade ettim. Arkadaş satıcı olarak kesinlikle güvenilirdir. Hayırlı satışlar dilerim.