Merhaba arkadaşlar kısa süreliğine çoklu olarak dağıttıgım scriptte indirime gidilmiştir...
Scriptten kısaca bahsetmek gerekirse
ADSL,
TTnet, Telefon ve kıscası istediginiz ürünün başvuru ve kapmpanyalarını yayımlaya bileceğiniz bir sistemdir.
en sonda tanıtacagımı ilk başa yazıyorum,
3. ADSL Scripti ve Telefon başvurusu sicripti, url:
http://www.filmizleyeni.com/tt/
yönetim paneli aynıdır,
Not: Bu scriptte ana sayfada bulunan kampanyalar yönetim panelinden eklenmektedir, yani kısacası bu script her ihtiyacını karşılayacaktır bu script'in ücreti farklıdır,
---------------------------------------------
diger 2 script fiyatı
150 TL'dir başlıkta ki gibi...
Bu script'in ücreti
ise 350 TL'dir bilginiz olsun...
---------------------------------------------
bu script hakkında sormak istedikleriniz özel mesajdan sorabilirsiniz.
1. ADSL Scripti : www.filmizleyeni.com/xadsl
Yönetim paneli (demo için pm isteyiniz)
Özelliklerine gelince, Ana sayfaya eklenen kampanyaları kendiniz yönetiyorsunuz resim ve içerikleri girebiliyorsunzu ve yönetim panelinden düzenlenmektedir.
Yönetim panelinden yapılan başvuruları olumlu ve olumsuz gibi (veya silebilirsiniz) kategorilere ayırabiliyorsunuz ileride istatistik isteyenler için ideal.
Bayilik sistemi vardır, bayi başvuru yapar iken size gerekli belgeleri (kimlik fotokopisi) bilgisayarından raatlıkla size gönderebilmektedir.
Bayilerin elindeki modem stoklarını bildirebilecekleri gibi sizde panelden görebilmektesiniz...
kısacası resimler ve url anlatıyor yinede sormak istedikleriniz var ise detaylı iletişim için p.m ibilirsiniz...
2. ADSL Başvuru scripti url: http://www.filmizleyeni.com.com/adsl2/
yönetim panel aynıdır, yanlzı bu sistemde üyelik sistemi yoktur, isteyen üyelerimiz için üyelik sistemi entegre edilmektedir..
Not: Ayrıca tüm tasarimlar ve kodlamalar bana ait olup
PHP dilindedir.
istediğiniz özellikler tarafımca entegre edilip size teslim edile bilir,değişiklikler ücreti ve ücretsiz olarak yapılmaktadır,
Tema istediginiz script'e yeni tema tasarlanıp size öyle teslim edile bilir detaylı bilgi ve sorularınız için p.m