muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google amcada biraz arastırma yapın burada vakit kaybertmeyin
vakit kaybetmekle ne alakası var hocam ? Ben bu bilgileri sadece kendim için istemedim yazıyı iyice okuyun lütfen google sormayı herkes biliyor ben zaten sorduğum soruların çoğunun cevabını biliyorum. Sadece hani diyorsunuz ya googla sor google sorunca bunların hepsini bi linkte ayrıntılı veren bi site göremedim ben daha. Diyorum ki burası öyle olsunbilmeyen tüm arkadaşlar yararlansın. Üşenip yazmasanız o size kalmış bişey ama fazla vakit kaybetme de demeyin. Bilgi paylaştıkça güzelleşir...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:31:00 -->-> Daha önceki mesaj 14:29:49 --

muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar sinirli cevaplar verme
sen bir soru sormuşsun zaten bilgisi olan paylasır sadece sana bir yol gösterilmiş
konu actığında bu tarz cevaplar da alabilirsin her türlü cevabı hoş göreceksin
bilmediğin bir hususta sana bilgi kaynağını yazmışız sen arastırmak yerine burada bize okuma yazmadan bağsediyorsun
konu actığın alan bilgi alanı değil satış alanı bence okuma yazma ihtiyacı senin var sanırım konu acacağın yeri arastır
hocam kırıcı oluyorsunuz ama okuma yazma falan ne demek ??? Ben konunu en başında ne yazdım önce siz bi bakın sonra bu yazıyı okuyun değil mi ama ?? lütfen daha fazla yazmayın konuyu mahfettiniz tteşekkürler ....