yalnız şunu anlamıyorum hangi foruma girersem gireyim forumlara bakın şuraya bakın ayrıntılı bilgi şurda bu linkte yazıyor benim burda bu soruları sormamın sebebi hepsini bi arada toplamak tüm arkaşaların aklındaki soruları sorması ve cevaplanması tek bi konu altında. Yani heralde google a yazınca da burası çıkıyor değil mi bilgi vermek istemiyorsanız vermeyin GF8 yani ne bu tepki anlamadım ben sana zorla söyletmiyorum bak arkadaşlar ne güzel aklındaki bilgileri paylaşmış..
DEDİCATED SERVERLAR HAKKINDA TÜM SORULARI VEREN Bİ LİNK VARSA ATIN DEMİŞİM DEĞİL Mİ ZATEN YAZIYI OKUYUNCA GÖREBİLİRSİN YANİ DİREK BAŞLIĞA BAKIP HEMEN GOOGLE A SOR DEMİŞSİN. HANGİ FORUMA GİRSEM AYNI YAZI GOOGLE A SOR DEMİŞ. BU FORUM NE İŞE YARADI OZAMAN WEBMASTERLAR YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN YARDIM ETMİŞ OLACAK Bİ NEVİ. NEYSE KONU DIŞINA ÇIKMAYALIM CEVAP VERMEK İSTERSEN ÖZELDEN AT Bİ ZAHMET DE KONUYU SAPTIRMAYALIM....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:27:18 -->-> Daha önceki mesaj 14:19:30 --
teşekkürler bir bölümünü karşılıyor zaten çoğu arkadaş bu verdiğiniz makaledeki bilgileri biliyordur dedicated tanımı falan. İşin önemli olan tarafı diğer kısmı alıp yönetmesi ne amaçlarla kullanılabileceği. Bu işi ticarete dökmek gibi.