@MahsumCelik Diğer Dediklerinizde Haklısınız Belki Ama Yinede Konuyu Açan Arkadaşın Bunu Şöyle Yazması 100 Mbit (10 TB Trafikden Sonra 10 MBit'e Düşürülür) İbaresi Koymak Çok mu Zor Bunu Anlamıyorum Amacım Konuyu Baltalamak Değil Ama Alan Kişi 100 Mbit Sınırsız Trafik Görmesi Onun Yanlışı Olmaz Bu Durumda...
@Ufkabakan Arkadaşa Bu Yönden Katılıyorum 100 Mbit Limitsiz Hayali Olanlar 10 TB'den Sonra Hattı 10 Mbite Düşürülürse Kusura Bakmayın Ama Dedicated Satan Yer Haksız Konuma Düşer. Bunların Konu İçinde Belirtilmesi Gerekiyor Bence
Saygılarla...
Merhabalar, hocam hetzner sonuçta trafiği limitsiz ama 10'tbye kadar veriyor evet bu doğru ama 10 tbden sonra hattı 10 mbite düşürüyor trde 3 TB trafik veren veri merkezleri aşırı trafik kullanımı durumunda ya sunucuyu down eder yada sizin talebiniz doğrultusunda + trafik faturanıza ekler ama hetznerde ne + trafik eklemesi var nede sunucunun down olma durumu. Ayrıca zaten Trafik konusunda sorusu olan bütün müşterilerimize bu bilgilendirmeyi yapmaktayız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:50:00 -->-> Daha önceki mesaj 12:46:01 --
Bahsettiğiniz şey doğru benim benzeri bir konumu bölümde bulabilirsiniz fakat konuya bu ibareyi eklememiş olması firmayı *********** sahtekar yapmaz ki zaten sorduğu zaman bu arkadaşa gerekli bilgilendirmeyi yapmış . Konuya yazsa daha iyi olurdu tabikide.
Yunus beyin konusunun kirlenmemesi adına tekrar yorum yapmıcağım.
Mahsum bey yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi biz trafik konusunda kafasında soru işareti olan ve bizden bilgilendirme isteyen müşterilerimize gerekli bilgilendirmeyi zaten yapmaktayız. Malesef burası Türkiye ve üzülerek belirtmek zorundayım ki topraklarımızda bir laf vardır "Çamur at izi kalsın" diye insanlarımız haksız olduklarınız bildikleri halde bile insanları *********** vs gibi kirtletici ve uygunsuz kelimeler kullanabilir. Dediğim gibi Burası TÜRKİYE.