Selam arkadaşlar,
Beylikdüzü 'ndeki bir bilgisayar satış yedek servis vs. firmasında düzenli olarak çalışacak ;
- PC donanım, sistem kurulum, format, virüs temizleme gibi temel işlerden iyi derecede anlayan.
iş yerini kendisininmiş gibi sahiplenebilecek (ki kendisine bu çalışma koşulları sağlanacaktır) eleman aranmaktadır.
Düzenli maaşının yanında + yemek + yol + sigorta + satışlardan komisyon verilecektir.
Yeni açılan iş yerimizde bilgisayar toplayabilecek yedek servis hizmeti verebilecek çalışana ihtiyaç duyulmaktadır.
İlgilenen arkadaşlarımız varsa PM ile iletişim bilgilerini yada merak ettikleri şeyleri yazabilirler.
Durum aciliyet arz etmektedir. Lütfen ciddi olanlar PM atsın 2 günlük eleman aramıyoruz sigortasını vs. herşeyi yaptırılacaktır. Freelance olarak çalışmaktan sıkılmış ve düzenli bir hayat ve maaş garantisi isteyen arkadaşlar bize yazsın.
İyi günler, iyi forumlar.
PM göndereceklere örnek iletişim formu : Ad Soyad :
Yaşı :
Telefon :
E-Posta :
Uzmanlık/ilgi Alanları : (Ör. 3 yıl Php, 2 yıl WP, 4 yıldır PC donanımları hakkında bilgi sahibiyim)
Çalışma koşulları olup olmadığı : (Ör. Pazarları çalışmam, C.tesileri yarım gün çalışırım, sabah 09 akşam 18 arası çalışırım)
Referansları (Varsa) : (Ör. www.12345.com sitesini ben tasarladım, abc firmasında 2 sene bilgi işlem görevlisi idim.)