milleniumhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail e gerek yok geçen hafta aldığım lisans aktif bakın nerden alıyorlar görün ;

NDCHOST-EXTERNAL NDC Host - Network Data Center Host
Merhaba
Ilk öncelikle sizin durumunuz haftasonuna geldigi icin ve türkiyeden gelen paypal ödemelerini tek tek kontrol ettigimiz icin beklediniz, geregide bugün calisma saati basladiginda isleme alindi.

Biz Buycpanel le calismadigimizi daha önce ki bir konuda belirtmistik. Kimse nin ne reseller ligi ne partnerligi kapatildi , bunu bilmeden yargi gibi burda yazmaniz dogru degil

http://partnernoc.cpanel.net/cid/1402/

Tesekürler

Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" Haklısınız 5nci maddeye ek bence bu firmanın resellerliği ellerinden alındı. "

Bunu öğrenmeniz basit CPanel 'e mail atın max 2 saat içinde cevap gelir.
Merhaba
email e falan gerek yok arkadasim biraz beklerseniz cevap bizden gelir saten, hafta sonlari bizde calisma yok, bu nedenle burlarda ne yaziliyor takip de etmiyoruz

senin bu reseller alindi olayina kimsenin reseller i falan alinmadi, biz turkiyeden ödenen paypal li ürünleri hafta icin aninda hafta sonu kontrol icin beklemeye aliyoruz

http://partnernoc.cpanel.net/cid/1402/

Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelirler buraya birazdan yarı ingilizce yarı türkçe açıklama yapıp kendilerine toz kondurmazlar.Hazır olun.

İlgili firmanın şikayetlerine bakmıyorum ben artık,turunculara havale ediyorum.

En son müdahele ettiğimde kendisi hakkımda alakasızca şikayet konusu açıp sinirlerimi alt üst etmişti mösyö hakan.
Merhaba
arkadasim ya isine bak yada laf sokar gibi veya alay edergibi yazilar yazma, hala gecenki konuda kalmissin sen,. bzle kisisel ne bir alis verisin var ne hizmet almisligin, bize ne tanir nede bilirsin, o neden le senin burdaki tek yapacagin tarafsiz magdur birisi varsa onun sikayetini almak ve bizden de bir aciklama istemek, sen moderatör olarak konulara kisisel yazi yazman biraz tuhaf degilmi

Tesekürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:10:21 -->-> Daha önceki mesaj 08:05:00 --

milleniumhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sizin bileceğiniz bir yöntem ama paypal business ve en az 5 yıllık hesap bu bu gibileri bekletirseniz (bu gibiler ben olmaktayım) ve bu gibiler oldukça fazla server satışı yaptığından 7/24 haftanın 7 günü müşterilerine sizin sunucu tamam whm kuruldu ama almanya p.tesi-cuma çalışıyor p.tesi sitelerinizi taşıyacaksınız demek bizim tarzımız olmadığından malesef otomatik apisi kapalı olmayan firma seçmekteyiz. Bu sizin ticari anlayışınız bizimki de direk sunucuyu müşteriye 1 saat içinde whm kurulmuş lisansı aktif halde teslim etmek saat gün mesai yok bizde personel çok. Bilmem anlatabildimmi?

Ayrıca henüz paypal a iade istedim yapılmamış, yaparsanız sevinirim.
Merhaba
eger 24/7 kendiniz lisansin aktif olmasini garantie istiyorsaniz, diger bizdeki bayiler gibi yatirirsiniz hesabiniza bakiye olarak, ister hafta sonu ister gece yarisi lisansinizi alirsiniz, biz neden magdur kalalim, daha önceleri acmistik 24/7 lisans activation, noldu, bazi uyaniklar hem hizmet alip hem cargeback istedi, kazanilan 0.50 cent icin neden 35 usd charge back ceza ödeyelim,
bu neden le daha önce ki bir konuda turkiyeye yapilan lisans satiuslari paypal ile durduruldugu yazildi yeni bir durum degil bu, ayrica yatirdiginiz para hesabiniza funds olarak eklenmis bakmadfan yazmayin, eger paypal üzeri geri ödeme isterseniz, yazilan ticket de bu sabah size sorulmus tam okuyunuz

Tesekürler